У Шепетівці судитимуть чоловіка за крадіжку з супермаркету

У Шепетівці судитимуть чоловіка за крадіжку з супермаркету
Фото зі сторінки Шепетівського РУП

Зловмисник не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. Тож вже втретє постане перед судом за свої дії.

Наприкінці травня 34-річний гастролер зі Славутчини зайшов до супермаркету у Шепетівці. Чоловік вкрав спиртне, приховавши його під верхнім одягом. За товар, звісно, не заплатив та вийшов з магазину, наче нічого не трапилось. 

Працівники закладу виявили нестачу і написали заяву до поліції. Копи встановили усі обставини злочину та особу крадія, повідомляють в Шепетівському районному управлінні поліції

Зловмисника затримали та оголосили йому про підозру. info З’ясувалось, що це вже третій злочин порушника. Тож тепер він  постане перед судом. 

Відео дня

“Як свідчить практика, мотиви скоєння крадіжок громадянами різні, одна з найпоширеніших - бажання придбати річ, на яку не вистачає коштів. Зазвичай, крадій впевнений, що його дії залишаться безкарними. Як тільки порушник залишає приміщення магазину, він переконаний, що "справа вдалась", ігноруючи наслідки. А вони неминучі.

Абсолютна більшість торгівельних залів обладнані системою відеоспостереження, що значно полегшує роботу поліцейським”, — зазначають у поліції. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up