Операція “Перехват”: колишній “зек” поранив ножем колишню, вбив її сина і втік

Операція “Перехват”: колишній “зек” поранив ножем колишню, вбив її сина і втік
Фото - з сайту Головного управління поліції Хмельницької області
  • Трагедія сталась на Шепетівщині.
  • Чоловік прийшов з’ясовувати стосунки з ексспівмешканкою. 
  • А в результаті скоїв злочин і втік. 
  • З'ясувалось, що зловмисник раніше був судимий. 

В п’ятницю, 20 травня, близько опівночі на подвір’ї одного із сіл Шепетівського району сталась трагедія. 47-річний чоловік прийшов до колишньої співмешканки, аби з’ясувати стосунки. Розмова переросла в сварку. В ході суперечки зловмисник сильно побив 44-річну жінку та вдарив її ножем у груди. На крики з будинку вибіг дорослий син пораненої і кинувся на захист матері. 

У ході боротьби нападник завдав 22-річному чоловіку несумісні з життям ножові поранення. Хлопець загинув на місці, а злочинець утік на власному авто. Сусіди родини викликали на місце трагедії поліцію та медиків. Постраждалу жінку доправили до лікарні у важкому стані. А зловмисника кинулась шукати поліція. 

Увесь особовий склад Шепетівського райуправління поліції був піднятий по тривозі, а на території району оголосили план «Перехват». 12 годин правоохоронці прочісували населені пункти та лісосмуги в пошуках. В одному із сіл, за кілька десятків кілометрів від місця злочину, знайшли покинуте авто нападника. Згодом затримали і його самого. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

Відео дня

Поліцейські з’ясували, що у 2021 році зловмисник вже був судимий. Він вчинив грабіж, поєднаний з насиллям, за що був притягнутий до відповідальності.  

За фактом останнього злочину слідчі відкрили кримінальне провадження та оголосили чоловікові про підозру у вчиненні умисного вбивства та замаху на вбивство.

Наразі триває розслідування.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач28

    Можливо жіночки перестануть підживати з зечарами і трошки почнуть думати за свою безпеку

keyboard_arrow_up