Останнього в’язня-втікача Романа Гадзіну нарешті затримали

Останнього в’язня-втікача Романа Гадзіну нарешті затримали
Сьогодні, 8 жовтня, на околиці одного з сіл Чемеровецького району хмельницькі міліціонери затримали Романа Гадзіну, якого розшукували з 25 липня.

Про це «ВСІМ» повідомила речниця УВМС у Хмельницькій області Інна Глега. Чоловіка, за її словами, затримали в будинку в одному із сіл району. При ньому зброї не було. 

За словами Інни Глеги, в’язня застали зненацька, при затриманні він був неозброєним.

- Романа Гадзіну затримали у Чемеровецькому районі, в будинку, де він переховувався. Все це відбулось без шуму, галасу і стрілянини, - каже Інна Глега. – Втікач просто не очікував приходу правоохоронців.

Відео дня

 Правоохоронці впевнені, що саме Гадзіна організував втечу з-під варти шести засуджених. Нагадаємо, на шостий день втечі в’язень «засвітився» у Городоцькому районі. Саме там він, за версією міліціонерів, напав із пістолетом на блокпост . Але тоді правоохоронцям не вдалося затримати втікача.  Деталі самого нападу донині невідомі. 

 Правоохоронці провели обшук будинку. Затриманого відправили в  ізолятор тимчасового утримання, а потім його транспортують у СІЗО.

Нагадаємо, шестеро в’язнів втекли із потяга  під час етапування з Камянця-Подільского до Хмельницького ще 25 липня. Чотирьох злочинців вдалося упіймати в той же день. 27 липня у Ярмолинецькому районі знайшли ще одного – Дениса Нечипорука, який при втечі був поранений у бік. За свідченнями затриманих, організатором втечі став Роман Гадзіна.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    довго всі в стаху були
  • Анонім

    тепер як оргагнізатрору припаяють. а що з жінкою  буде?

    Анонім reply Анонім

    "заляканою"?
  • Анонім

    дууууже оперативно . браво
  • Анонім

    О, та невже?  вся наша "доблєсна" міліція нарешті за два місяці затримала 1! зека!  так він ,здається, родом з Чемеровеччини, одразу не спало на думку там цю сволоту чекати?

    Анонім reply Анонім

    може зторгуватись не могли?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up