Під варту взяли водія, який напідпитку влетів у блокпост біля Хмельницького

Під варту взяли водія, який напідпитку влетів у блокпост біля Хмельницького
  • П’яний водій на швидкості влетів у блокпост.
  • На місці загинув військовий, який ніс там службу.
  • Ще двоє тероборонівців отримали травми.

На Хмельниччині взяли під варту водія вантажівки, який у стані алкогольного сп’яніння на блокпосту вчинив ДТП з летальними наслідками. Повідомляє Поліція Хмельницької області.

Нагадаємо, смертельна аварія сталася 13 квітня, близько 21:15. Поблизу Давидковецького перехрестя водій влетів у блокпост. Автівка рухалась на чималій швидкості, а водій був у стані алкогольного сп'яніння. Це був 28-річний киянин, який їхав на вантажівці «DAF».

В результаті ДТП, на місці загинув 43-річний військовослужбовець, який ніс там службу.  Ще двоє 36-річних тероборонівців отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до травматологічного відділення обласної лікарні.

Відео дня

Водієві повідомили про підозру за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 10 років ув’язнення. На період розслідування підозрюваного взято під варту без можливості внесення застави.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (46)
  • Леонора Андрощук

    На передову! Без каски та бронижилету!
  • Лілія Шевченко

    Тому що рано дозволили продаж алкоголю!!! От і результат!! Якщо війна, то ніякого алкоголю!!! Чи забули, що воєнний стан, війна в країні?
  • Галина Лиса

    ОТ ПАДЛО..
  • Ameno Ameno

    Ну що ім  страшно що вони пьють вони ж не на передку.. війна а воно бухає

keyboard_arrow_up