Пішохід помер після ДТП із п'яним водієм. Справу передали до суду

Пішохід помер після ДТП із п'яним водієм. Справу передали до суду
  • Аварія сталася на Хмельниччині.
  • Медики боролися за життя пішохода п'ять днів.
  • Водію загрожує від 5 до 10 років. 

Судитимуть водія, який на смерть збив 63-річного чоловіка, коли той йшов узбіччям. Пішохід помер у лікарні через тиждень від отриманих травм. Винному «світить» до 10 років ув’язнення. До слова, за кермом він був напідпитку. 

Трагедія трапилась 18 червня цього року на дорозі між селами Цимбалівка та Яблунівка на Старосинявщині. Посеред білого дня автомобіль «Renault Kangoo» наїхав на 63-річного пішохода, який рухався узбіччям. За кермом автомобіля був 51-річний водій в стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Постраждалого з важкими травмами госпіталізували тоді до реанімаційного відділення Старосинявської багатопрофільної лікарні. Однак врятувати чоловіка медикам не вдалось, він помер 23 червня.

Відео дня

Наразі слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області вже закінчили досудове розслідування за частиною 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт скерували на розгляд суду. Водію може загрожувати від 5 до 10 років позбавлення волі.

Читайте також: Смертельна ДТП поблизу Скаржинців: винного хмельничанина засудили на десять років
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up