Побили та зв'язали матір з дитиною: у Красилові судили розбійника, який обікрав будинок підприємців

Побили та зв'язали матір з дитиною: у Красилові судили розбійника, який обікрав будинок підприємців
Фото: censor.net.ua
  • Двоє чоловіків проникли до будинку підприємців-ювелірів.
  • Вони напали на жінку, та погрожуючи вбити дитину, поцупили з сейфа коштовностей на кілька мільйонів гривень.
  • Наразі суд призначив покарання для одного із них. Він проведе у в'язниці 11 років.

Подія мала місце навесні 2015 року. Двоє чоловіків у масках проникли у будинок підприємців. Вони напали на 48-річну господарку. Приснули їй в очі газовим балончиком, били та душили її, вимагаючи віддати всі гроші. Щоб врятувати себе та маленького сина, жінка відчинила сейф, звідки зловмисники забрали все - заощадження, а також золоті та срібні вироби вартістю 3,7 мільйона гривень.

Нападники зв’язали жінку разом з сином та втекли, прихопивши із собою мобільні телефони потерпілих. Згодом розбійників затримали. Як з’ясувалось, вони раніше вже мали судимість. Усі коштовності злодії здали у ломбард.

Справу розслідували за частиною 4 статті 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло, вчинений за попередньою змовою групою осіб, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Відео дня

Як повідомили у прес-службі прокуратури Хмельницької області, одного із розбійників засуджено до 11 років позбавлення волі. Також він зобов’язаний відшкодувати потерпілій завдану майнову та моральну шкоду. Кримінальне провадження щодо його спільника закрито у зв’язку зі смертю останнього.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up