Поліція допитала чоловіка, який підстрелив двох людей у Хмельницькому (ВІДЕО)

Поліція допитала чоловіка, який підстрелив двох людей у Хмельницькому (ВІДЕО)
Затриманий розповів поліції, чому застосував зброю. Провину за те, що випустив кулю в голову хмельничанина на Ціолковського, скидає на постраждалого.

Нагадаємо, вчора, 21 лютого, у Хмельницькому 50-річний чоловік вистрелив у голову хмельничанина на вулиці Козачій. Буквально через годину він поранив ще одну людину на вулиці Ціолковського. Поліцейські вже допитали затриманого. Він розповів, що стріляв на Козачій через те, що постраждалий обзивав та образив його. Щодо випадку в кафе на Ціолковського, то зловмисник заперечує свою вину, хоча й зізнається, що він стріляв. Каже, що група людей побила його та відібрала гроші. А кулю він випустив із травматичного пістолета в цілях самооборони і цілився не в людей, а в повітря.

Нагадаємо, що поліція вже говорила про те, що в обох випадках стріляла одна і та сама людина.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Бандицький Петербург
  • PAL

    Хорошо живем, грабим, избиваем оскорбляем, стреляем, калечим, убиваем.
  • Остапенко Орест

    А тепер всі прибічники легалізації вогнепальної зброї уявіть що буде коли такі неадеквати отримають замість травматичної зброї, вогнепальну. Я жив в двух різних країнах в яких вогнепальна зброя легальна і в обох, щонайменше раз на тиждень відбуваються вбивства під час звичайних побутових сварок.
  • Andrey Mv

    Ну, ни чего страшного, вот когда разрешат боевое оружие покупать, думаю, будет веселее...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up