Порізав жінку, бо та прийшла додому з квітами: судили жителя Хмельниччини

Порізав жінку, бо та прийшла додому з квітами: судили жителя Хмельниччини
Фото ілюстративне
  • Через ревнощі чоловік порізав шию своїй дівчині.
  • Він запевнив, що вбивати кохану не хотів – лише залякати.

Хмельницький апеляціний суд повторно судив чоловіка, за те що він поранив ножем дівчину, з якою жив, через ревнощі.

Як йдеться у постанові суду, 12 квітня 2023 року у селі Летава Кам’янець-Подільського району 31-річний чоловік сварився зі своєю співмешканкою. Так, під час суперечки він штовхнув її на підлогу та вдарив ножем у шию. На допомогу жінці прибіг сусід та відтягнув кривдника, – повідомила пресслужба суду.

Медики діагностували у неї ножове порізи шиї та правої руки, травми м’яза й сухожилка. Фахівці встановили, що такі рани є небезпечними для життя.

Відео дня

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав, проте запевнив, що не хотів убивати співмешканку – лише залякати, аби та зізналася, з ким провела вечір.

Жінка розповіла, що того дня повернулася додому близько опівночі з букетом квітів та подарунками. Співмешканець почав з’ясовувати, де вона була. У ході сварки штовхнув її на підлогу, сів на неї й весь час повторював: «Хто він?» Згодом взяв ніж і приклав до шиї. Вона схопилася за лезо та хотіла його вирвати, але відчула біль у шиї.

Свідком сімейної сварки стала сусідка, котра того вечора приглядала за малим сином потерпілої. На допомогу вона покликала свого чоловіка, і той зміг заспокоїти кривдника.

Спершу суд визнав чоловіка винним у незакінченому замаху на умисне вбивство та засудив до 7 років ув’язнення.

Натомість чоловік разом із захисником оскаржив покарання. Пояснював, що  хотів відвести ніж від шиї, жінка потягнула його за лезо й порізала собі шию та руки, тобто це сатлося необережено.

ХАС частково погодився, але визнав чоловіка винним в умисних тяжких тілесних ушкодженнях, небезпечних для життя. Порізати співмешканку винуватець хотів, проте вбивством їй не погрожував, – встановили в суді.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрій Гришнюк

    Дурачок!...

keyboard_arrow_up