Приревнував до смерті: кам’янчанин вбив двох людей, а тіла заховав у підвалі

Приревнував до смерті: кам’янчанин вбив двох людей, а тіла заховав у підвалі
Фото зі сторінки Хмельницької окружної прокуратури
  • Трагедія сталась через спиртне та ревнощі.
  • Чоловік вбив двох осіб розвідним ключем і втік. 

Наприкінці травня в селі Жванець Кам’янець-Подільського району двоє чоловіків побилися через жінку. 22 травня троє знайомих - двоє чоловіків та одна жінка - зібралися в помешканні одного з чоловіків. Разом випивали та почали сваритися. На ґрунті ревнощів чоловіки влаштували бійку. Тоді господар будинку вхопив розвідний металевий ключ та вбив свого суперника. Жінка спробувала розборонити їх, однак і їй дісталося ключем по голові. Потерпіла померла на місці, повідомляють в Хмельницькій обласній прокуратурі.

Аби приховати сліди злочину, підозрюваний сховав тіла у підвалі власного будинку. Поприбирав в домі та втік в сусіднє село.

6 червня до Кам’янець-Подільського районного управління поліції звернулась мати 30-річного чоловіка та повідомила, що ще 22 травня зник її син. Про зникнення жінки також заявили родичі. А неподалік села Жванець правоохоронці знайшли покинутий автомобіль, який належав вбивці. 

Відео дня
Фото зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області

На його пошуки був зорієнтований увесь особовий склад поліції району. Мешканці одного із сіл повідомили копам, що бачили схожого чоловіка в сусідньому селі 9 червня. Підозрюваний сховався у знайомого. У скоєному він зізнався та детально розповів про події того дня.

Зловмисника, який раніше вже був судимий, затримали правохоронці. Наразі вбивця перебуває під вартою. Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Фото зі сторінки Хмельницької обласної прокуратури
Фото зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області
Фото зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up