Прокатав поліцейського на капоті: як суд покарав військового-хабарника

Прокатав поліцейського на капоті: як суд покарав військового-хабарника
  • Старший офіцер попався на хабарів у 900 доларів у Старокостянтинові.
  • Коли тікав від правоохоронців, віз на капоті підполковника поліції.
  • Суд виніс вирок по справі.

900 доларів США - в таку суму свої послуги оцінив старший офіцер відділення військового обліку та бронювання сержантів запасу Старокостянтинівського ОМТЦК. За ці гроші чоловік мав вплинути на те, щоб після призову на службу за контрактом особу розподілили саме в його військову частину А4009.

Після того, як військовий взяв гроші, його викрили і хотіли затримати. Він почав тікати і заподіяв тілесних ушкоджень середньої важкості підполковнику поліції. Зробив він це, коли різко рушив автомобілем і таким чином провіз правоохоронця на капоті 30 метрів. Про це йдеться у рішенні суду, передає Судовий репортер.

Військовому вдалося укласти угоду про визнання винуватості. Його судили за одержання неправомірної вигоди за вплив на уповноважену особу (ч.2 ст.369-2 ККУ) і умисне заподіяння тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу (ч.3 ст.345 ККУ).

Відео дня

У рішенні суду йдеться, що обвинувачений є учасником АТО. Суд врахував, що він повністю визнав свою вину, щиро розкаявся, активно сприяв розкриттю злочину, добровільно відшкодував збиток потерпілому.

Суд призначив умовне покарання — 3 роки позбавлення волі із забороною на 1 рік обіймати деякі посади, встановивши іспитовий строк 1 рік. Окремо суд оштрафував чоловіка на 34 тисячі гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Юрій Марцінкевич

    А от якби вкрав булку а магазині то отримав би 5 років реального терміну. Висновок- взятки бери но не кради
  • Михаил Земляков

    То розкажіть, як побороти корупцію, і де вона починається ????

    PutnickFree reply Михаил Земляков

    боротьба називається - бджоли проти меду
  • PutnickFree

    іспитовий строк 1 рік ;)

keyboard_arrow_up