П’яний хмельничанин побив жінку молотком через 1,5 тисячі гривень

П’яний хмельничанин побив жінку молотком через 1,5 тисячі гривень
  • 31-річний чоловік напав на працівницю пункту прийому металобрухту.
  • Він перебував у стані алкогольного сп’яніння.
  • Після нападу він втік.

Алкоголь та бажання швидкого збагачення знову спонукали раніше судимого жителя Хмельниччини піти на злочин. Цього разу 31-річний чоловік напав з молотком на жінку, яка працює в пункті прийому металобрухку в Летичівському районі.

Відбулося це все 13 червня близько 14:00. Саме в цей час від потерпілої жінки надійшов дзвінок в поліцію. Вона зателефонувала вже після того, як отримала кілька ударів молотком та руками від нападника. Він втік з місця події разом із 1500 гривень, які знайшов в пункті.

Відео дня

Пробув на свободі після чергового злочину він недовго. За кілька годин працівники Летичівського відділу поліції затримали його. Якщо його визнають винним, то він може знову потрапити до в’язниці. Цього разу на строк до 7 років. Про це йдеться в повідомленні ГУНП у Хмельницькій області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Влад Чорний

    мда уж жаль жону сволочь и нх смисл так празнувати  такими виходками.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up