П'яний водій давав поліцейським 300 доларів. Буде суд

П'яний водій давав поліцейським 300 доларів. Буде суд
Фото поліції
  • Чоловік надув у «Драгер» 1,31 проміле.
  • За пропозицію хабаря йому загрожує до 4 років у в'язниці.

44-річний житель Дунаївець за день двічі спілкувався з поліцейськими. Перший раз зранку, коли він викликав їх сам. Повідомив про викрадення автомобіля «ZAZ Forza». Виявилося, що чоловік просто забувся де його залишив. Адже ввечері напередодні він добряче випив. За неправдивий виклик на чоловіка оформили матеріали за адмінправопорушення.

Через кілька годин поліцейські зупинили чоловіка на його авто через порушення ним ПДР. Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Тест на приладі «Драгер» це підтвердив — 1,31 проміле. Це майже в сім раз перевищує допустиму норму (0,2 проміле).

Поліцейські почали оформляти адміністративні матеріали. Чоловік захотів уникнути подальшої відповідальності — штрафу та позбавлення водійського посвідчення. Запропонував правоохоронцям 300 доларів США й поклав їх до службового авто.

Відео дня

На таку пропозицію поліцейські не погодилися й викликали слідчо-оперативну групу. Воно все задокументувала. Це було 14 лютого.

— Слідчі вже завершили досудове розслідування за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України та за процесуального керівництва прокуратури направили матеріали до суду. Санкція статті передбачає альтернативні види покарання, найсуворіший з яких — позбавлення волі строком до чотирьох років, — йдеться у повідомленні Кам'янець-Подільського районного управління поліції.

Читайте також: Хмельничанин хотів відкупитися від патрульних за 100 доларів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юрій Михайлович

    От всерівно наших людей не вчить-бухим їздити ДОРОГО!Поліціянтам респект що не спокусилися.
  • Лідія Бегеш

    Мало давав

keyboard_arrow_up