П'ятеро літніх хмельничан постраждали від дій шахрая

П'ятеро літніх хмельничан постраждали від дій шахрая
  • Шахрай ошукав людей старшого віку з Хмельницького.

  • Зловмисника засуджено на 5 років позбавлення волі.

У серпні 2020 року п’ятеро місцевих жителів були ошукані шахраєм на значні суми коштів. Зловмисник повідомляв потерпілим, що їх онуки чи діти потрапили у ДТП, а тому терміново необхідні гроші на лікування. Від шахрайських дій постраждали  чоловіки та жінки віком від 82 до 91 років. Про це повідомляє Окружна прокуратура міста Хмельницького.

Четверо хмельничан віддали свої збереження без зайвих роздумів, і лише одна 91-річна бабуся не повірила шахраю. Однак злочинець все одно викрав її кошти, вирвавши їх із рук старенької. 

Зловмисником виявився 34-річний луганчанин, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Відео дня

Лише за декілька днів чоловік заволодів грошовими коштами на суму близько 130 тис. грн.

Шахрая було затримано та обрано йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіка засуджено за ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 190 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж) та заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинених повторно).  Зловмисник найближчих 5 років проведе у в'язниці. 

“Маємо надію, що вирок стане не тільки суворим уроком для обвинуваченого, але й для тих, хто порушує закон, сподіваючись на безкарність,” - попереджає Окружна прокуратура міста Хмельницького.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up