На Хмельниччині матір військового ошукали на 12 тисяч

На Хмельниччині матір військового ошукали на 12 тисяч
  • Прикрий інцидент трапився на Ізяславщині.
  • Жінці запропонували “визволити її сина з полону”. 

На Хмельниччині зареєстрували чотири нові факти шахрайства. Саме стільки людей ошукали аферисти. Усі випадки зареєстрували поліцейські у Шепетівському районі. 

Однією з жертв зловмисників стала мама військовослужбовця Збройних Сил України. Випадок трапився в одному з сіл на Ізяславщині. У соцмережі жінці написав невідомий і запропонував перерахувати гроші начебто для того, аби звільнити її сина з полону. 

Як повідомляють у Шепетівському районному управлінні поліції, матір захисника повірила і перерахували всі свої гроші - а це 12 тисяч гривень. Згодом виявилось, що інформація - фейк і її обдурили.

Відео дня

Ще три випадки шахрайств правоохоронці зафіксували у Славуті, Нетішині та Шепетівці. Обдурювали людей, представляючись операторами мобільного зв'язку. До прикладу, під приводом активізації сім карти виманили 7 000 гривень. В другому випадку псевдобанкіри ошукали жительку Нетішина на 53 тисячі гривень.

Також на "гачок" до зловмисників потрапила і жителька Шепетівщини. За схемою начебто оренди житла її ошукали на 9500 гривень.

Поліцейські закликають жителів Хмельниччини бути дуже обачними: не піддавайтесь паніці, не довіряйте незнайомцям і користуйтесь лише перевіреною інформацією з офіційних джерел.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ameno Ameno

    По сайтам знайомств розкидують в фб й питають чи є знайомі обличчя потім крадуть бабки
  • Вова Гришин

    Хай звонят в рашку там всему верят.
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

  • Наталия Москаль

    Зареєстрували,було б краще знайти.

    Lidiia Ivanivna Vityk reply Наталия Москаль

    Наталия Москаль 100%

keyboard_arrow_up