“Рано чи пізно мало цим закінчитися”: деталі вбивства пенсіонера на Хмельниччині

“Рано чи пізно мало цим закінчитися”: деталі вбивства пенсіонера на Хмельниччині
  • Ножем у серце - саме так вбили 69-річного чоловіка, який повертався з роботи.
  • Хто і з яких мотивів це зробив, читайте далі.

Все трапилося 12 липня, у селі Юхимівці Волочиського району. Того вечора 69-річний пенсіонер прямував додому. На нього вже чекала дружина, проте чоловік так і не прийшов. Його знайшли мертвим односельці. Спершу подумали, що пенсіонеру стало зле. Згодом зрозуміли - сталося вбивство. Хто і навіщо це зробив, дізнавалися журналісти “Надзвичайних новин”.

Пенсіонер на ім’я Євген грав у сільському оркестрі на трубі. У той день він повертався з концерту. Однак дійти до домівки йому не судилося. Вже мертвого його знайшли місцеві мешканці. Про смерть повідомили його дружині. Мовляв, ймовірно, пенсіонеру стало зле. Жінка, прибувши на місце, була шокована. Адже зрозуміла: її чоловіка вбили.

Тут і далі скрін з сюжету "Надзвичайних новин"
  • Відео дня
    /li>

Хто і навіщо це вчинив? Місцеві відразу запідозрили свого 34-річного односельця Вадима. Той, кажуть, останнім часом дивно себе поводив. Він скуповував ножі й пофарбував усі металеві деталі на подвір’ї у білий колір. Сусіди розповідають, що чоловік жив сам. Про його дивну поведінку знали всі, тому й діла із Вадимом ніхто не мав. Кажуть, змінився він після армії, де його сильно побили, комісували й надали групу інвалідності. 

Згодом поліцейські з’ясували, що саме 34-річний Вадим вбив пенсіонера. Замаскувавшись окулярами і маскою, він чекав на 69-річного чоловіка у засідці. Тоді завдав йому удар ножем в серце і пішов додому. Із собою захопив речі убитого: парасольку та сумку. Коли правоохоронці прибули на затримання, Вадим спокійно роздивлявся пенсійне посвідчення потерпілого. Побачивши поліцію, підозрюваний накинувся із ножем на копів. Працівники поліції його знешкодили і затримали. Про це журналістам “Надзвичайних новин” розповіла речниця ГУНП в Хмельницькій області Інна Глега. 

Родич убитого Тимофій Тесля має припущення: 34-річний Вадим вже давно чекав на жертву. Мовляв, нею міг стати хто завгодно. 

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальні провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати до 15 років або довічне позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (61)
  • Катя Шило

    Да і сидіти він не буде, бо психічно нездоровий(
  • Vira Kuz

    Скільки хворих у нас молодих людей! Хворіють від того гребаного життя! Від злиднів! Ганьба нашій владі!
  • Люба Омельченко

    А це все тому що у нас орудує Аваковська банда поліцаїв яка залишається безнаказання ось вам і вся арифметика.

    Серж reply Люба Омельченко

    Жінко ти при своєму розумі? Чи плате хтось за це??? Що ти несеш?
  • Любовь Ткаченко

    Царство небесне
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up