Родичі Галузинського вимагають сурової кари під судом

Родичі Галузинського вимагають  сурової кари під судом
Опротестувати покарання до стін Апеляційного суду прийшли близько сорока людей. Організував акцію брат вбитого Ігор, який вважає, що хуліганку за вбивство не дають.

 - Те що засуджені діяли разом – це однозначно, - каже Ігор Галузинський. – Можливо вони не хотіли вбивати брата, але заподіяти йому важких ушкоджень намагалися точно.

Нагадаємо, в ніч на 25 липня 2010 року біля нічного клубу «Токіо» група молодиків до смерті побила колишнього дзюдоїста, 30-річного Вадима Галузінського. У нічному клубі загиблий святкував з друзями народження другої дитини. Вранці мав йти до доньки і дружини до пологового. 

Вадим помер дорогою до лікарні. Згідно висновків судмедекспертів, причиною смерті стала важка черепно-мозкова травма.  На обличчі чоловіка було близько двадцяти синців.

Відео дня
>Ігор та друзі Вадима вважають покарання за вбивство надто м’яким, а також впевнені, хто має більше можливостей, той «виходить сухим з води».

- Спостерігається те, що чим впливовіша людина, чим більше в неї зв’язків – тим менший був термін покарання, - обурюються протестувальники.

- Як на мене, кожен зробив свою частину роботи й винні всі, - каже Ігор. - Це зовсім не хуліганка, якщо розглядати кожного окремо – то начебто один штовхнув, інший вдарив, але ж брата нема, двоє дітей без брата.


Брат Вадима розповів, що коли він приходить до племінників, вони називають його «тато».
- Їм хочеться мати батька, як їм пояснити, що його нема.
Ігор Галузинський подав апеляцію на рішення суду та зібрав сто підписів усіх небайдужих.


- У будь-якому випадку думаємо зібрати багато підписів - близько тисячі, щоб знали що про страшне вбивство не забули, - каже брат загиблого.

Нагадаємо, що оголошення вироку переносилося декілька разів. В результаті суд визнав винними у скоєнні злочину й призначив покарання у вигляді позбавлення волі таким особам:

Олександр Мостовий, Михайло Єрмаков, Денис Івасюк – 2 роки і 6 місяців позбавлення волі,
Олександр Киричук – 3 роки,
Дмитро Смагула – 3 роки і 6 місяців,
Сергій Макаришин – 4 роки,
Олександр Загоруйко – 9 років,
Олександр Люховець – 9 років і 6 місяців.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Anonymous

    Шановні, думаю доречніше було б хоча би трішки уникнути в ситуацію, так загиблого шкода, а ще більше його сім'ю,але чому люди (яких ви тут називаєте покидьками і іншими нецензурними словами) повині сидіти за те, чого по суті не коїли,багато з вас відвідує такі людьні місця, то що за те що ви просто стояли поруч і бачили це маєте відсидіти 25років?!!я не за ту чи іншу сторону, але в таких справах завжди багато ньюансів, тому і вирок такий різний,хтось дійсно бив , а хтось просто був присутній і його участь,як краплина в морі!! тому думаю суд виніс справедливе рішення! Людину звичайно вже не повернути((( але чому ж псувати життя тим хто просто за долею, опинився не втому місці і не втой час!! тому не варто ображати тих кого ви навіть не знаєте,тим паче осуджувати!! на те є суд!!
  • Anonymous

    Брейвіку дали 21 рік, то вже тут починаєш думати, що слава Богу що хоч трохи посидять. Але це ще не все. Побачим чи зможуть повторити це ж саме в апелаційному суді. Якби не було Вадимові родичі і друзі теж не лохи...
  • Anonymous

    Давайте допоможемо краще маленькiй Настi Роля якiй 3 рочки i яка хворiэ Я прочитала про неi в розд Спец- теми
  • Anonymous

    "Зловмисник разом з 26-річним сином його нової пасії шукав кілера для вбивства багатенької колишньої дружини. Наразі зловмисники затримані, а відносно них порушено кримінальну справу, передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі." Вони тільки спланували, і їм такий срок світить, а "ці" вбили,а їм і близько такого строку не дали.Де справедливість???

    Anonymous reply Anonymous

    Точно, ти подивись що твориться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up