Пенсіонер з Хмельниччини зробив у гаражі 7 бойових пістолетів

Пенсіонер з Хмельниччини зробив у гаражі 7 бойових пістолетів
Фото зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області

Чоловік придбав макети пістолетів, зовні схожі на справжні та модифікував їх, зробивши вогнепальну зброю.

Це трапилось на Старокостянтинівщині. На початку лютого, біля паркану свого помешкання у селі Вербородинці, чоловік придбав макети, які зовні схожі на пістолети. У своєму гаражі він за 2 дні незаконно переробив їх на вогнепальну зброю. Зробив це “шляхом їх скручування та додаванням додаткових металевих елементів”. 

Таким чином чоловік виготовив 7 пістолетів, придатних для проведення пострілів мисливськими патронами 16-го та 20-го калібру. Зброю він не продавав, а тримав у себе в гаражі. 

Правоохоронці знайшли її у порушника 26 лютого під час обшуків. Крім пістолетів у гаражі був також порох, 31 мисливська гільза та 61 патрон. Чоловіка затримали. Він визнав свою вину та в травні підписав угоду з правоохоронцями й погодився на покарання. 

Відео дня

Відтак, Старокостянтинівський районний суд засудив порушника до 5 років ув’язнення з іспитовим терміном в 1 рік. Про це йдеться у судовому вироку.

Хмельничани ж з вироком суду не згодні. Хтось жартує, що пенсіонер переробляв арсенал для ЗСУ, а дехто натякає на це на повному серйозі:

Нагадаємо, 12 серпня у приватному секторі в мікрорайоні Дальні Гречани хмельничанин вистрелив у дворового пса з пневматичної зброї. Тварина не встигла добігти до своєї будки, від крововтрати померла за лічені хвилини. Зброю вилучили, а правоохоронці розпочали досудове розслідування. Деталі історії та думки хмельничан з цього приводу читайте в статті Хмельничанин застрелив собаку з рушниці: у поліції розпочали розслідування

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (79)
  • Виктор Шуминский

    Золоті руки
  • Aleksandr Karatsuba

    А шо за херня на фото показана?! И какое отношение этот хлам имеет к макетам?!
  • Alex Kandalenko

    Давно треба було легалізувати зброю. І порядку було б більше і Держава була би сильніша.
  • Стас Дорошенко

    А по іншому зараз і неможна,одна сволота,і якась здала

keyboard_arrow_up