Щоб уникнути арешту, житель Хмельниччини намагався підкупити замначальника поліції

Щоб уникнути арешту, житель Хмельниччини намагався підкупити замначальника поліції
  • 2000 гривень запропонував чоловік заступнику начальника Білогірського відділення поліції за невиконання рішення суду.
  • Поліцейський відмовився, а чолов'ягу взяли "на гарячому". 
Білогірський районний суд Хмельницької області засудив чоловіка і наклав адміністративне стягнення у вигляді арешту. За що саме притягувався він, у прокуратурі не кажуть. Відомо тільки, що цей громадянин намагався уникнути арешту. Тож, не дивлячись на можливі наслідки, пішов відразу до керівництва поліції. Розмову завів з заступником начальника Білогірського відділення поліції Красилівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області. Чоловік запропонував правоохоронцю неправомірну вигоду за невиконання вказаного рішення суду.
За повідомленням прес-служби прокуратури Хмельницької області, про таку пропозицію поліцейський повідомили керівництво відділення поліції та співробітників Департаменту внутрішньої безпеки.
 
Під час дачі хабара громадянина, який намагався підкупити правоохоронця, затримали. Грошові вилучили. Наразі проводяться слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів. Крім того, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання особі запобіжного заходу.

За вказаним фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за частиною 3 статті 369 (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Хмельницькому в кафе затримали аудитора, який взяв хабар

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ivan

    ЗАМначальника це хто?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up