Секс-рабство за сорок тисяч: хмельничанка хотіла здати в бордель неповнолітню доньку

Секс-рабство за сорок тисяч: хмельничанка хотіла здати в бордель неповнолітню доньку
  • Сьогодні, 10 червня, затримали хмельничанку, яка хотіла віддати 15-річну доньку в сексуальну експлуатацію.
  • Її затримали правоохоронні органи, коли жінка отримала половину обумовленої суми.

У понеділок, 10 червня, поліція затримала хмельничанку, що хотіла здати власну неповнолітню доньку в секс-експлуатацію. Горе-мати намагалася здійснити угоду та за сорок тисяч гривень продавала 15-річну доньку в бордель, що знаходиться в одному з курортних регіонів.  

Жінку затримала правоохоронці, коли та отримувала половину домовленої суми, а саме 20 тисяч гривень.

За це їй світить до п’ятнадцяти років позбавлення волі за статтею 149 ККУ (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

Відео дня

Крім того, жінку вже притягували до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов‘язків щодо виховання дитини. Також зловмисниця має широке коло тісних зв’язків із представниками кримінального світу. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Вася

    А чего так дорого, я тоже хотел прикупить себе рабов, а хватит только на половину))
  • Oksana Kiselova

    Расчахнуть эту мамашу но в тюрьме оценят ее  по заслугам!
  • Зоя Кутасевич

    Посадити довічно і до зеків
  • Александр Дорофий

    И кому верить ? У вас девочка уже постарела на год и дороже стала ?))

    Тетяна Ацигейда reply Александр Дорофий

    20000 це був завдаток
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up