Смертельна ДТП: бабуся та дідусь загинули одразу, 2-річна Єва у критичному стані

Смертельна ДТП: бабуся та дідусь загинули одразу, 2-річна Єва у критичному стані
  • Під час ДТП на трасі Київ - Чоп загинуло подружжя зі Славути.

  • Чоловіку та жінці було по 52 роки.

  • З ними в автівці була їхня онука. 

  • Вона знаходиться у реанімації Рівного в критичному стані.

  • Журналістка ВСІМ знайшла родичку загиблих і зібрала коментарі рятувальників і лікарів.  Подробиці читайте в матеріалі

Наталя та Володимир Моспан родом зі Славути. У день, коли втрапили у ДТП, поверталися зі Львова. Вони від іншої бабусі забирали свою онуку, дворічну Єву. Вона мала гостювати у маминих батьків на Хмельниччині.

 Вони проїхали більшу частину дороги та не доїхали додому близько 80 кілометрів. На трасі Київ - Чоп, у селі Грушвиця Друга, втрапили у ДТП. 52-річні Володимир і Наталія загинули на місці. Дивом залишилася живою маленька дворічна Єва. 

 У Наталі та Володимира одна донька - 27 річна Ольга, яка проживає в Харкові. Та двоє онуків: хлопчику - 1 місяць, дівчинці - 2 роки, яка якраз була автівці. 

Відео дня

 З місця автотрощі Єву одразу забрали у реанімаційне відділення лікарні Рівного. Дівчинка зараз у критичному стані. У неї відмовили легені, лежить під апаратом штучного дихання. 

 Нашій журналістці Анастасії Сбродовій усю інформацію повідомила Ольга Денисюк. Вона виросла з донькою загиблих. Також її сестра (Ольги Денисюк) - хрещениця загиблої. Вони були найближчими родичами для Наталії та Володимира. 

 Ольга каже, про те в якому стані зараз Єва, не повідомили мамі, бо хвилюються аби жінка з місячною дитиною нормально доїхала з Харкова у Хмельницьку область. 

Під час розмови, Ольга не втримує сльози. Каже, знає загиблих з дитинства. Вона не уявляє, як повідомити маму, що у дівчинки відмовили легені. 

 - Вона все знає про батьків. Вона знає, що Єва просто має переламані ніжки. Що вона в лікарні. Це дуже сильний шок. Для всіх стрес. Дуже важко повідомити їх, що ще й з дитиною біда. Ми надіємось, що буде все добре. Зараз Оля тримається. Мусить триматися. Знає, що в неї дитина в лікарні. Батьків не повернеш. Це звичайно дуже прикро. Всім шкода. Але, знаючи, що дитина зараз знаходиться в лікарні, то всі хапаються за дитину. Хоча б когось врятувати з того, - говорить Ольга Денисюк. 

Як ви дізнались про те, що Наталія та Володимир загинули?

Скільки всього грошей треба на те, аби врятувати життя Єві, наразі лікарі не кажуть. Усе зі списку необхідних медикаментів купила бабуся зі Львова. Далі буде операція на ніжках. Але спочатку головне аби запрацювали легені та дівчинка почала дихати самостійно. Збирає гроші на лікування племінник загиблих і хрещений Єви - Денис Ріхтер. Зараз усім займається саме він. Реквізити карточки - 5168742714145137. 

 Наталія та Володимир одного віку, їм по 52 роки. Наталя - підприємиця, а Володимир більшу частину життя пропрацював водієм - далекобійником. Тобто кермував на професійному рівні. Їхня родичка Ольга Денисюк розповіла, що чоловік завжди дотримувався правил дорожнього руху та точно не перевищував швидкості, особливо, якщо в салоні була його онука. 

 Другий учасник ДТП - 21-річний житель Рівного. Він кермував «Renault Trafic». Поліція Рівненської області повідомляє, що  він на звуженій ділянці дороги виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Daewoo Lanos». ДТП сталася о 1:20 ночі. Водія “Renault” затримали слідчі. 

 “За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування. 21-річного водія затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України - він перебуває у лікарні під охороною. У нього відібрані зразки крові на стан сп’яніння”. 

 Ользі Денисюк про другого учасника ДТП нічого не відомо. Жінка має підозру, що він був напідпитку. 

Знайшла Ольгу у соцмережах жінка, яка була свідком ДТП. Написала наступне:

 Пощастило, що на місце вчасно приїхали рятувальники, які встигли дістати з понівеченого авто Єву. Речник ГУ ДСНС Рівненщини Дмитро Мельник журналістам телеканалу “TVRivne1” повідомив, що могло бути загоряння двох машин.

Дав коментар рівненським журналістам і лікар відділення анестезіології та інтенсивної терапії Рівненської обласної дитячої лікарні Антон Бойко. Каже, що у Єви перелом обох стегон, забій легенів, розриви селезінки та нирки. 

Теж постраждав і водій “Renault”. Чоловік з численними забоями, переломом ключиці, черепно-мозковою травмою знаходиться у Рівненській центральній міській лікарні. Загроз життю немає. Його взяли під варту. Правоохоронці зараз встановлюють чи був він у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. 

 Загиблі знаходяться в морзі в Рівному. За попередньою інформацією, їх у вівторок, 13 липня, доставлять додому.








 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Валентина Музика

    Вічна вам пам'ять, царство небесне, а внучці скорішого одужання .
  • Ванда Савчук

    ++++++++++++++++++++
  • Катя Панасюк

    +++++++++++++++++++++++++
  • Тетяна Гринькова

    Бережи її Боже.

keyboard_arrow_up