Старосту села будуть судити за незаконне привласнення земельної ділянки

Старосту села будуть судити за незаконне привласнення земельної ділянки
  • Староста одного з сіл Кам'янець-Подільського району обвинувачується у привласненні земельної ділянки через підробку заповіту.

  • Підозрюваній загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років.

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою до суду надіслано обвинувальний акт стосовно старости одного з сіл Кам’янеччини за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, староста села заволоділа майном давно померлої односелиці, хоча за життя та все заповіла синові. На підставі підробленого посадовицею дубліката заповіту її співмешканець  отримав у власність понад 2 гектари землі  вартістю майже 80 тисяч гривень. 

Підозрюваній загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. Про це повідомляє пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

Відео дня

Читати також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Виталий Жугда

    А до стовба привязували ???
  • Ніна Бедрак-Онищук

    Така одна, без прізвища та імені
  • Іван Лісовський

    таких старостів як гною!
  • Ніна Завада

    Крадуть гектарами,а тут староста може трошки пі до латався. То вже судить. Закони для таких а там де сотні гектарів, то то не бачать.

keyboard_arrow_up