Суд оголосив вирок пасажирам, які вбили таксиста в Хмельницькому районі

Суд оголосив вирок пасажирам, які вбили таксиста в Хмельницькому районі
  • Все сталося навесні 2017 року.
  • У Хмельницькому районі знайшли мертвого таксиста. 
  • Його вбили двоє пасажирів. 
  • Тіло заховали в лісосмузі.
  • Дізнавайтеся, яке покарання їм виніс суд. 

Квітень 2017 року. Протягом тижня поліція і рідні шукали 67-річного Михайла Бочка. Чоловік поїхав таксувати і зник. Востаннє він виходив на зв'язок о третій ночі в неділю, 5 квітня.

Допомогли знайти його двоє хлопців із колишнього Старосинявського району. Вони подзвонили в поліцію і повідомили, що таксист відвозив їх з Хмельницького до їхнього села. Сказали, що розрахувалися із чоловіком і відтоді його не бачили.

23-річного і 17-річного заявників поліція допитала. Під час спілкування із правоохоронцями хлопці почали нервувати. 

Відео дня

Згодом виявилося, що саме ці пасажири вбили хмельничанина. По дорозі зловмисники напали на водія, побили його і ще живого поклали до багажника.

В результаті, хлопці вирішили вбити таксиста, аби той не звернувся в поліцію. Вони забили до смерті чоловіка палицею, а тіло залишили в лісосмузі біля села Ставниця, що в Хмельницькому районі. Неподалік заховали і викрадений автомобіль «Daewoo Sens». 

Хлопці забрали в чоловіка робочий планшет і матеріальні цінності. У поліцію вирішили подзвонити, щоб забезпечити собі алібі. Про все це повідомляють в пресслужбі обласної прокуратури. 

Обидвох засуджено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна у старшого зловмисника, та без конфіскації у молодшого. Рішення суду ще не набрало законної сили та може бути оскаржене в апеляційному порядку.

Читайте також: У Хмельницькому зник 21-річний хлопець

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up