Судитимуть хмельничанина, який пропонував слідчому хабар у три тисячі доларів

Судитимуть хмельничанина, який пропонував слідчому хабар у три тисячі доларів
  • У Хмельницькому будуть судити 42-річного чоловіка, який хотів відкупитись від в’язниці.
  • Зловмисникові «світила» кримінальна відповідальність за наркотики і незаконний обіг зброї.

За три тисячі доларів США хмельничанин хотів відкупитись від кримінальної відповідальності.  Тоді автомобіль 42-річного чоловіка затримали правоохоронці. А в багажнику натрапили на цілий арсенал - карабін Мосіна, оптичний приціл, пістолет «STALKER-M906», пістолет «Super P35», револьвер без маркування, набої різного калібру, а також наркотики. Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження. Аби уникнути покарання, 42-річний чоловік запропонував хабар заступникові начальника районного відділу міської поліції - три тисячі доларів за закрите провадження.

Поліцейський повідомив про це керівництво, зловмисника затримали на передачі першої частини від вказаної суми – тисячі доларів.

Відео дня

Наразі досудове розслідування закінчилось - обвинувальний акт направили до суду. Зловмисникові наразі судитимуть за: частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами), частиною 1 статті 263-1 (незаконне виготовлення бойових припасів, незаконні переробка та ремонт вогнепальної зброї), частиною 1 статті 309 (незаконне придбання, зберігання та перевезення наркотичних речовин без мети збуту), а також частиною 3 статті 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.

За все йому "світить" до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up