Тетяну знайшли задушеною та голою. Подробиці трагедії в Хмельницькому районі

Тетяну знайшли задушеною та голою. Подробиці трагедії в Хмельницькому районі
  • 21-річну Тетяну знайшов мертвою місцевий рибалка.
  • Він розповів, що вона була оголена.
  • Судмедексперти встановили: дівчину задушили.
  • Стали відомі нові подробиці трагічного дня в селі Красилівської ОТГ.

21-річна Тетяна того дня відпочивала разом зі своєю подругою Марічкою. Наприкінці веселого вечора дівчата зайшли до цілодобового магазину. Там придбали два пива, пачку сухариків та стакани. З усім цим пішли до місцевої зупинки. Там сіли на лавку й продовжили відпочинок. Згодом до них приєдналися ще двоє чоловіків. Один із них став головним підозрюваним у смерті Тетяни. 

Тіло дівчини знайшли 12 лютого, в селі Кульчинки, Красилівської ОТГ. На нього натрапив місцевий рибалка. Про все це повідомляють журналісти Надзвичайних новин у своєму сюжеті. 

  • Відео дня
    /li>

Подруга дівчини, Марічка, яка була з нею того вечора, розказала: до їхньої компанії приєдналися двоє односельців. Тож всі гуртом стали випивати, слухати музику та танцювати. Тоді Марічка помітила “іскру” між її подругою та одним із чоловіків. Саме тому залишила її й пішла додому. 

У селі розповідають: того вечора Тетяна дзвонила до всіх знайомих і просила її провести додому. Проте на прохання так і ніхто не відгукнувся. Правоохоронці встановили, що компанію по дорозі додому їй склав 35-річний Олександр. Саме той, хто того вечора випивав і танцював з дівчатами. 

За версією слідства, дорогою між ними виник конфлікт. В ході нього підозрюваний схопив Тетяну за горло та задушив її. Однак у самого Олександра є інша версія. Її він озвучив у суді. Сказав, що не винен і нікого не душив. Мовляв, дівчина знепритомніла, а він намагався надати їй першу допомогу - розтирав її тіло снігом. Згодом побачив, що вона дихає й пішов геть. 

Олександр одружений і має двох дітей шкільного віку. Його дружина не вірить в те, що сталося. І каже, що того вечора чоловік прийшов пізно й був напідпитку. Він ліг спати, а вранці спокійно пішов на роботу. 

Чоловік вже затриманий. Йому оголосили про підозру за частиною 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Він перебуватиме під вартою на період досудового розслідування. Підозрюваному може загрожувати до 15 років ув’язнення.

Читайте також: У парку Шевченка виявили тіло чоловіка

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Олена Гойдучик

    Жесть .Яка іскра, у нього діти дружина що за казачки розказує подруга, потанцювати випили то забирай подругу тиж бачиш що вона вже випила, то залишила її бідолашну на смерть.Що за життя пішло люди схаменіться, война в Україні треба підтримувати один одного Атому в такій ситуації не кидати своїх на чужих.Як та дівчина буде жити з цим що її подруга загинула від ублюдка.Моя версія така та дівчина цьому не відповіла статево і він ришив її вбити.Покидьок йього моя воля я в першу чергу відрізала член щоб він у же нікого нечіпав Дружині порада хай сушить сухарі тому виродку ,І ще що задружина прийшов на підпитку серед ночі, людино він дитя вбив яке може бути спокійний.У тебе діти ростуть жінко в тебе ще все попереду.Яб тоді побачила твою реакцію якби з твею дитиною таке сталося.Йього тіки на рострєл Хлопці Україну захищають від гранат а він покидьок дитей душить тварь,казел стратити гада.Батькам терпіння сили.Дитя хай спочиває з миром 😇😇 Вічна пам'ять красуні вона вже в раю .А тому покидьоку страта або довічне і строгий режим.Дружині скажу одне дибілка дитей забрати від такої і до хлопа свого на пару в ізолятор .Подрузі порада нероби більш так ,матимеш дітки поймеш.що таке втрата кровинки свеї. І моли в бога щоб покійна тобі простила. Яб тобі ніколи непростила дура ти
  • Ксюша Андреевна

    Горе подруга залишила пяну падружаню з пяним одруженим чоловіком бо між ними проскочила іскра серед ночі , хоча в дома його п'яного чекала дружина і 2 дітей ?
  • Оксана Євчук

    Вона йому навирно не дала
  • Юлия Пашкина

    А Марiчка така "подруга",що й ворогiв не треба було....

    Оксана Садовская reply Юлия Пашкина

    Юлия Пашкина 💯 може ще й сама все організувала та приймала участь

keyboard_arrow_up