Трагедія на Хмельниччині: чоловік вбив батьків дружини, поранив дочку та намагався себе спалити

Трагедія на Хмельниччині: чоловік вбив батьків дружини, поранив дочку та намагався себе спалити
  • Трагедія сталася вчора, 24 жовтня, в одному з сіл на Кам’янеччині.

  • Ймовірний зловмисник був у стані алкогольного сп'яніння.

Справжня трагедія розігралася на Кам’янеччині. Це сталося вчора, 24 жовтня, близько 19:30. У селі Завалля 40-річний чоловік з мисливської рушниці застрелив 66-річного тестя та 65-річну тещу. Після цього кам’янчанин вистрелив у свою 8-річну доньку, коли вона намагалася захистити своїх бабусю та дідуся. Проте вона залишилася живою, зуміла втекти та викликала поліцію. Зрештою чоловік намагався застрелитися. Це йому не вдалося, тому він вирішив себе спалити. Для цього зачинився в автомобілі та підпалив його. У цей момент прибули патрульні, загасили авто та затримали чоловіка. Повідомляється, що він був у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз чоловік та його донька у лікарні. Їхньому життю нічого не загрожує. Про це сьогодні, 25 жовтня, повідомляє прес-служба ГУНП у Хмельницькій області. Правоохоронці почали досудове розслідування за пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу («Умисне вбивство двох і більше осіб»). У разі доведення провини чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Sdf

    У нас в Украине это норма...
  • Lidija Banashko

    повна деградація нічого людського лише ненависть -це жахіття
  • Anna Blonska

    Бедный ребёнок. ...какая травма на всю жизнь (
  • Мастер Автополив

    Легальный алкоголь... Чего таких историй про мирных любителей покурить шишек не печатают? А чего?

    Достоевский reply Мастер Автополив

    Любители покурить шишек принимают таблы, назначенные психиатром. Они в ремиссии. А здесь спонтанно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up