Валіза з мертвою дитиною: повідомили про новий поворот у справі хмельничанки Анни

Валіза з мертвою дитиною: повідомили про новий поворот у справі хмельничанки Анни
ГУ НП Чернівецької області
  • 21-річна хмельничанка в Чернівцях викинула валізу з мертвим 2-річним сином.
  • Наразі правоохоронці розповіли про хід розслідування.

Справу хмельничанки Анни Пілявської, яка викинула свого мертвого 2-річного сина у валізі на околиці Чернівців, планують перекваліфікувати. Про це повідомили на пресконференції Національної поліції в Чернівецькій області, пише  "Молодий буковинець".

Нагадаємо, влітку у Чернівцях перехожі знайшли валізу із мертвою дитиною. Правоохоронці встановили особу малюка та його матері. Її знайшли через кілька тижнів. Виявилося, що жінка власноруч викинула сина у валізі. 

Спочатку за даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ознаками умисного вбивства. Наразі, за результатами першої експертизи встановили, що смерть дитини настала внаслідок соматичного нападу. Тож, про умисне убивство матір'ю дитини не йдеться.

Відео дня
  • "Матір свого часу переховувалася. На початку серпня її було затримано на території Хмельницької області за вчинення крадіжки у своїх батьків. Судом їй було обрано запобіжних захід", - розповів заступник начальника слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Дем’ян Голянський.

Справою про смерть дитини наразі займаються правоохоронці Чернівців. Анну Пілявську було допитано щодо виховання сина та обставин діагностування хвороб у дитини. Вона дала свідчення про те, до яких лікувальних установ вона зверталася. Усі ці свідчення були перевірені.

Також Дем’ян Голянський розповів про те, що було призначено комісійну судово-медичну експертизу.

  • "Її призначено для того, щоб вирішити питання, чи у разі надання вчасної медичної допомоги дитині, вона б могла вижити. Бо можна категорично говорити про те, що про вбивство матір’ю дитини ту не йдеться. Йдеться, скоріш за все, про неналежне виконання матір’ю своїх батьківських обов’язків", - уточнив Голянський.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up