У хмельничанина знайшли наркотиків на 100 тисяч гривень

У хмельничанина знайшли наркотиків на 100 тисяч гривень
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Чоловік каже, що замовив їх через інтернет. 

  • У нього вилучили більше 300 грам сильнодіючого наркотика PVP. 

В обласному центрі викрили 33-річного чоловіка. В поліції кажуть, що в нього вилучили наркотиків більш, ніж на 100 тисяч гривень. 

Зловмисника вирахували оперативники управління стратегічних розслідувань. У нього знайшли пакет з речовиною, схожою на наркотичну. Згодом експертиза показала, що це сильнодіючий психотропний наркотик PVP. 

Довідка:
PVP — це синтетичний наркотик. Він належить до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено. Відомий також під назвами «ванільне небо», «швидкість», «флакка», «солі», «альфа». З’явився орієнтовно у 2011 році. 
Він має специфічну молекулярну структуру, що дозволяє речовині миттєво проникати в клітини. Спостерігається короткочасна й сильна інтоксикація, а також стійка фізична й психічна залежність уже за 2 прийоми. 
У тих, хто вживав PVP спостерігається різке погіршення стану здоров'я й неухильна емоційно-особистісна деградація. Після безперервного тижневого вживання зменшуються інтелектуальні здатності, людина вже не може швидко й правильно вирішувати різного роду завдання.
Після безперервного двомісячного прийому спостерігаються перепади примітивних емоцій (агресія, страх, сміх), а також порушення мови. При вживанні наркотику організм швидко виснажується, порушується робота всіх систем і внутрішніх органів. Згідно статистики, більшу частину наркозалежних чекає летальний кінець у перший рік застосування. 

Його було більше 300 грам, вартістю понад 100 тисяч гривень. Правоохоронці з’ясували, що хмельничанин замовив наркотики в мережі Інтернет.

Відео дня

Чоловіка затримали. А слідчі поліції вже оголосили йому підозру info за зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту в особливо великих розмірах. 

За зберігання синтетичних наркотиків в особливо великих розмірах хмельничанину може загрожувати до 8 років ув’язнення. На період розслідування він знаходиться під вартою з можливістю внесення застави.

Нагадаємо, останнім часом в області та й самому місті почастішали випадки зберігання та продажу наркотиків. Так, раніше ми повідомляли, що на Тернопільській затримали 25-річного наркоторговця. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Беркут Володимир

    А от в Чемерівцях діляться і не попадають.

    Танюша Погожая reply Беркут Володимир

    Беркут Володимир комент супер.
  • Беркут Володимир

    Не поділився з ментами, тому й попав в новини.
  • Rhhr Rnrbrj

    Вручите эму повестку и на передовую его

keyboard_arrow_up