У Хмельницькому міліціонер підстрілив 34-річного чоловіка. Постраждалий у лікарні

У Хмельницькому міліціонер підстрілив 34-річного чоловіка. Постраждалий у лікарні
Слідчо-оперативна група, яка приїхала на виклик, не могла вгамувати буйного господаря. На міліціонерів він накинувся з ножем.

56-річна хмельничанка подзвонила на «102», бо не могла вгамувати свого сина. Чоловік сварився та погрожував їй ножем. На вказану адресу - провулок Рибачий, приїхали працівники Хмельницького міського відділу міліції. Як стало відомо "ВСІМ", під час затримання один із міліціонерів вистрілив, куля влучила в чоловіка.

- Чоловіка не могли затримати, він погрожував ножем спочатку жінці, потім накинувся на працівників міліції, - каже "ВСІМ" речник Хмельницького міського відділу міліції Катерина Терещенко. – Один із наших працівників вистрілив йому в руку.  Влучив в верхню частину руки між плечем та передпліччям. Наразі проводиться службове розслідування. Поранений знаходиться у лікарні.

Усі обставини поки що невідомі. На 16:00  журналістів запросили у відділ міліції на брифінг. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    а потом будуть трактувати це як самозахист. От тобі й на. Може і звільнят з органів або відсторонять, що ймовірніше

    Анонім reply Анонім

    Якби людина, яка це написала, хочь раз виїхала на "сімейний" скандал, де пяний "герой" бігає з ножем або сокирою, то такого би не написала.

    Анонім reply Анонім

    Правильно міліціонер зробив. Я б його взагалі б застрелив, щоб більше не зміг погрожувати матері ножем.
  • Анонім

    46 і 34 - мати і син?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up