Онісьєв каже, що його підлеглий, вистреливши в людину, захищався

Онісьєв каже, що його підлеглий, вистреливши в людину, захищався
Тимчасово виконуючий обов’язки начальника міського відділу відділу міліції Валерій Онісьєв вважає вчинок правоохоронця правильним. Мовляв, на міліціонера було вчинено замах на вбивство при виконанні службових обов'язків.

За його словами, міліціонер, який був членом слідчо-оперативної групи, виконав усі дії правильно та згідно чинного законодавства. 

Нагадаємо, подія трапилась у приватному будинку по провулку Рибачому. До правоохоронців звернулась жінка, яка повідомила, що її 34-річний син погрожує їй ножем. На виклик приїхала слідчо-оперативна група. Під час затримання зловмисник напав на міліціонера з ножем, після чого останній вистрелив нападникові у руку.

- На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Під час затримання, 34-річний зловмисник напав з ножем на працівника міліції, останній застосував табельну вогнепальну зброю - пістолет ПМ, - каже Онісьєв. - Нападнику спричинено вогнепальне поранення у ліву руку, він перебуває у міській лікарні.У даній ситуації член слідчо-оперативної групи виконав усі дії правильно та згідно чинного законодавства.

Відео дня

Наразі нападника затримали, розглядається питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 348 Кримінального Кодексу України «Посягання на життя працівника правоохоронного органу». Йому може загрожувати від 9 до 15 років позбавлення волі або ж довічне ув’язнення. 
Чоловік раніше вже притягався до відповідальності, має судимість за «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» та «Розбій». 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Все правильно сказал
  • PAL

    Если чмо хватается за нож, да угрожает женщине, затем поднял его на мента, то дорога на пожизненное как раз.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up