У Хмельницькому на хабарі затримали 36-річну інструкторку з водіння

У Хмельницькому на хабарі затримали 36-річну інструкторку з водіння
  • Жінку затримали на території сервісного центру по Західно-Окружній. 
  • Вона вимагала у молодика 2 800 гривень за успішне складання іспиту.

На хабарі у 2 800 гривень затримали інструкторку з водіння. За отримання неправомірної вигоди хмельничанці вже оголосили про підозру. 

Інцидент трапився вчора, 29 жовтня, на Західно-Окружній, 11/1. Прямо на території сервісного центру МВС, колишнього МРЕВ, затримали 36-річну жінку за хабар. 

За інформацією Хмельницького районного управління поліції, це була автоінструкторка одного із приватних підприємств міста.  Жінка "з метою особистого збагачення"  вимагала хабар у розмірі 2800 гривень від 25-річного хмельничанина.  За цю суму вона обіцяла йому успішне складання практичного іспиту для отримання посвідчення водія. 

Відео дня

Під час огляду місця події в 36-річної інструкторки вилучили гроші на наявні сліди спеціальних хімічних речовин. Наразі жінка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

За даними фактом поліцейські вже відкрили кримінальні провадження за частиною 5 статті  27, частиною 3 статті 368  (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування наразі триває.

 

Читайте також: 700 доларів за групу інвалідності. На хабарі спіймали голову медкомісії

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (156)
  • Віталій Опук

    Кому потрібно це, око замилювання
  • Юрій Гудок

    Без взятки в мрео практично не здати. Так само переоформити авто треба сидіти в чергах а якщо дати 1000грн рішалам на вході (це посередники між працівниками мрео та особою чиє авто) то все зроблять в обхід черги. А хто взятку не дав той сидить в черзі
  • Сергей Процкив

    Ніхто нікого не заставляе давати гроші за практичний екзамен.Практика це не теорія там все на очах.Скоріше всього це підстава.Хтось комусь надоів.І чого зразу затримали.Не все так прозоро.Хтось чогось не дописуе.
  • Alex Kolokolzik

    Хіба вона посадова особа?

keyboard_arrow_up