У Хмельницькому психічно-хворий юнак накинувся на 9-річну дівчинку з ножем

У Хмельницькому психічно-хворий юнак накинувся на 9-річну дівчинку з ножем
  • Вранці 14 червня дівчинка з мамою поверталися додому. Коли дитина зайшла в тамбур, там на неї напав сусід з ножем.
  • У поліції кажуть, що 18-річний юнак, перебуває на обліку в психіатричній лікарні. Зараз його розшукують. 
  • Життю дитини нічого не загрожує.

Подія сталася сьогодні, 14 червня, близько 12-ї години в одній із багатоповерхівок по вулиці Панаса Мирного.

"Як розповіла матір дівчинки, вона з 9-річною донькою і меншою дитиною поверталась додому. Сама підіймала коляску, а дівчинку попросила побігти вперед і відчинити вхідні двері до квартири. Коли дитина зайшла в тамбур, там на неї напав сусід і наніс декілька колото-різаних ран в районі попереку та передпліччя," - йдеться у повідомленні прес-служби ГУ НП у Хмельницькій області.

Після того 18-річний хлопець втік. Дівчинку госпіталізували. На щастя, загрози її життю та здоров’ю немає.

Відео дня

Зараз хлопця розшукують. Як повідомили у поліції, 18-річний юнак  перебуває на обліку в психіатричній лікарні.

По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за пунктом 2 частини 2 статті 115 через статтю 15 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up