У Хмельницькому шахрайка намагалась заволодіти землею в дендропарку

У Хмельницькому шахрайка намагалась заволодіти землею в дендропарку
Фото ілюстративне

 

  • Ділянку вартістю близько 400 тисяч гривень незаконно перевели з комунальної у приватну власність.

Жителька Хмельницького району використала підроблений державний акт для реєстрації права власності на земельну ділянку у дендрологічному парку «Поділля» info.

Внаслідок цього ділянку загальною площею 0,15 га та орієнтовною вартістю близько 400 тисяч гривень незаконно перевели з комунальної у приватну власність.

Про це сьогодні, 13 липня, повідомила пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

Відео дня

Підозрюваній загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Її звинувачують у шахрайстві та підробленні офіційного документа, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

 Прокурори Окружної прокуратури міста Хмельницького вже скерували обвинувальний акт до суду.

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Альона Сорочук Пасека

    😡
  • Рита Титаренко

    Тут, головна тема ДЕНДРОПАРК! Я написала про ДЕНДРОПАРК, а не про дії влади взагалі! А, люди починають переводити розмову в інший напрямок! Пошіть по темі! Хай, розблокують ставок, чи озеро, а то захапали кожний собі, набудувавши огорожі! Так не повинно бути!мешканці мають право відпочивати коло води влітку, в спеку! Цілий мікрорайон тут забудований, а до озера не мають право підійти! Якщо, ЄС, то давайте, як в ЄС!
  • Es fero

    я не здивуюсь що всі землі в Україні які були суспільні, загальні державні, стали приватні і там вирощують зерно пара тройка хитряків і вивозять на продаж . а ми купуємо дорогий хліб. бо це дорого. якщо ось після цих договорняків в турції хліб подорожчає - то ми дебіли
  • Рита Титаренко

    Коментарі для чого заховали!? Був великій дендропарк, а що від нього залишилося? Чому приватні садиби набудували, до озера не підійдеш! Впритул загорожі приватні! Що це таке? Хто так розпоряджається землею у місті! Симчишен знає, чи - ні? Скільки метрів повинно бути від приватної огорожі до води? Люди не мають вздовж озера погуляти з дітьми, ні покупатися не можуть! Дітвора тільки з дамби України воду пірнає! Наведіть, будь ласка в місті належний порядок! Для людей! А, тих, хто землю роздає направо і наліво, думаю не за так просто! Вони з цього щось мали і мають! Я в цьому впевнена!хай позабирають забори від води! Ні в одній країні світу такого беспредєлу немає, як в нас! Я цей дендропарк ще з дитинства пам'ятаю, коли його закладали! Там були різні  цікаві дерева, рослини! На озеро купатися ходили, а зараз загородили навіть, на дамбі сєтки поставили! Хіба вони мали на це право? Обурена такими діями людей, а влада, чи не знає, чи, просто, не реагує!

    Irina Irchik reply Рита Титаренко

    Рита Титаренко так саме і влада це робить .

    Надія Манзюк reply Рита Титаренко

    Все всі знають!
    І з їх благословіння для себе улюблених робиться.

    Анна Кротенко reply Рита Титаренко

    Рита Титаренко Згодна з вами повністю.   Все продається - Все! А Мер прекрасно знає адже це земля міста   Я теж знаю парк з дитинства  де росли цінні дерева , і навідь лікарські рослини  і ви хочете щоб з такими вчинками ми ввійшли в  європейську спільноту. Та ні защо ніхто і близько не підпустить ,,,,

keyboard_arrow_up