Міськрада хоче продати будівлю-пам’ятку

Міськрада хоче продати будівлю-пам’ятку
  • Чиновники хочуть виставити на приватизацію пам’ятку культурної спадщини.

У Хмельницькому вирішили виставили на приватизацію пам’ятку культурної спадщини місцевого значення. Будівля розташована на Європейській, 5. Відповідний проєкт рішення виконавчого комітету розміщений на сайті Хмельницької міської ради.

Площа будівлі складає 175,5 квадратного метра. За тією адресою, яка вказана у проєкті рішення, розміщені власне пам’ятка та приміщення будівельної компанії «Діта». Рішення щодо приватизації не стосується останньої, оскільки будівля й так є приватною. Про це журналісту vsim.ua розповів директор комунального підприємства «Агенція комунального майна» Дмитро Гончар.

Приватизація пам’ятки відбуватиметься шляхом аукціону у системі електронних торгів «Prozorro. Продажі». Право придбати будівлю отримає ФОП або юридична особа, яка запропонує найвищу ціну. У випадку приватизації новий власник буде зобов’язаний дбати про збереження та стан пам’ятки.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Наталія Алєксєєва

    Так мало гарних історичних будівель… і тут таке. Немає слів
  • Віталій Українець

    Всі знають що віджата за будинком земля Кіперманом
  • Svitlana Savytska

    А що війна в країні вже нікого не цікавить. Повітряні тривоги не хвилюють ?

    Liudmyla Suprunovska reply Svitlana Savytska

    Svitlana Savytska Саме в цей час роздерибанять. що ще залишилося
  • Liudmyla Suprunovska

    Де активісти-патріоти? Або вони лише виконують чиїсь завдання? В нас знищуються останні пам'ятки саме Проскурова. Місто перетворюється в суцільну коробку, без архітектурного смаку, без зелені. Останнім часом постійно порівнюю його з Маріуполем, який до 2022 р. за короткий час перетворився в красеня. А в нас ...

keyboard_arrow_up