У Хмельницькому судили жінку, яка продала 15-річну доньку в сексуальне рабство

У Хмельницькому судили жінку, яка продала 15-річну доньку в сексуальне рабство
  • Дівчинка мала надавати інтимні послуги в курортному місті, куди її за 20 000 гривень передала рідна мама. 

Хмельничанку визнали винною у торгівлі людьми. Мова йде про її рідну доньку, яку жінка передала для сексуальної експлуатації. 

Події трапились ще в червні 2019 року. Тоді оперативники задокументували факт продажу матір’ю своєї доньки в сексуальне рабство. 

За інформацією слідства, 44-річна жінка з корисливими мотивами передала на той час 15-річну доньку для подальшої сексуальної експлуатації. Ціна питання - 20 000 гривень. Дівчинка мала надавати інтимні послуги в борделі одного з курортних містечок. Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

Відео дня

До слова, горе-матір раніше вже притягували жінку до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов‘язків щодо виховання дитини. Сама ж зловмисниця має широке коло тісних зв’язків із представниками кримінального світу. 

Жінку затримали і взяли під варту. Наразі днями Хмельницький міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження. Матір визнали винною у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Її засудили до 6 років ув’язнення.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анатолий Иванов

    Це нормальна африканська практика так як для України
  • Olga Khmelevskaya

    Цікаво відбудеться штрафом, чи таки тюремним ув'язненням?
  • Емілія Ненадовська

    Тепер маму послати хай відроблє.
  • ЧитачЧитачів

    Сама вже не може - вирішила на допомогу доньку відправити. Їсти хочеться завжди.

keyboard_arrow_up