У Хмельницькому вимагали понад тисячу доларів за встановлення групи інвалідності

У Хмельницькому вимагали понад тисячу доларів за встановлення групи інвалідності
  • За отримання хабаря судитимуть голову Хмельницького МСЕК та його співучасника. 

Сьогодні, 3 травня, слідство встановило, що голова Хмельницької медико-соціальної експертної комісії та його посередник одержали від місцевої мешканки хабар у розмірі 1 100 доларів США. Про це на своєму сайті повідомляє Хмельницька обласна прокуратура.

Натомість керівник повинен був вплинути на позитивне рішення членів  МСЕК, які мала дати хмельничанці ІІ групу інвалідності.

Відео дня

Після отримання грошей зловмисників затримали правоохоронці.

Обвинувачених можуть позбавити  волі на строк від 2 до 5 років згідно зі статтею 369-2 Кримінального кодексу України.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (100)
  • Читач51

    Це упирі.І головний лікар Крупа Тетяна одна з найбагатших людей України.Колектив холуїв підібраний ідеально.Інвалідність не дають,або знімають,якщо не дасиш хабар(від 3000 доларів).Хабар беруть виключно через своїх людей і рєшал.Куди дивиться СБУ,НАЗК?Діляться на всіх рівнях і одне для одного рішають питання.Суди також в темі.Думаю,що все іде по владній вертикалі,аж до офісу президента.
  • Тетяна Петровп

    Багато хто покупляв, базарники дуже багато купили, санітарки і всі це знають! Людям які справді хворі зробити без хабаря дуже важко! А вони тільки почали ловити, позор при владі!))))
  • Іра Бронетко

    Напривеликий жаль в Хмельницькому  більшість груп куплено. І що з цим робити,хто наведе лад?Це велика кількість людей ,які отримують кошти не законно.
  • Надія Попик

    Ще би всіх "інвалідів" перевірили і зобов'язали повернути кошти...

keyboard_arrow_up