У Хмельницькому затримали 21-річного наркозакладчика із Кам’янця

У Хмельницькому затримали 21-річного наркозакладчика із Кам’янця
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • При собі хлопець мав 60 згортків із небезпечним наркотиком PVP. 

У Хмельницькому затримали чергового наркоторговця. 21-річний хлопець приїхав із Кам’янця-Подільського, аби розкласти наркотики методом «закладок». Його затримали у понеділок, 11 грудня, по вулиці Вінницьке шосе. Про це повідомили в поліції. 

Поліцейські знайшли у молодика 60 згортків з речовиною кристалічного походження. Експертиза показала, що це PVP – особливо небезпечний синтетичний наркотик.

Довідка:
PVP — це синтетичний наркотик. Він належить до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено. Відомий також під назвами «ванільне небо», «швидкість», «флакка», «солі», «альфа». З’явився орієнтовно у 2011 році. 
Він має специфічну молекулярну структуру, що дозволяє речовині миттєво проникати в клітини. Спостерігається короткочасна й сильна інтоксикація, а також стійка фізична й психічна залежність уже за 2 прийоми. 
У тих, хто вживав PVP спостерігається різке погіршення стану здоров'я й неухильна емоційно-особистісна деградація. Після безперервного тижневого вживання зменшуються інтелектуальні здатності, людина вже не може швидко й правильно вирішувати різного роду завдання.
Після безперервного двомісячного прийому спостерігаються перепади примітивних емоцій (агресія, страх, сміх), а також порушення мови. При вживанні наркотику організм швидко виснажується, порушується робота всіх систем і внутрішніх органів. Згідно статистики, більшу частину наркозалежних чекає летальний кінець у перший рік застосування. 

«Закладчика» затримали і оголосили йому підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За скоєне йому може загрожувати від 9 до 12 років ув’язнення.

Відео дня

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Olga Zugan

    Бидло   підтримую цю жінку С.Л. туди його таку грязь,щоб незаражав других.

    Людмила Струцель reply Olga Zugan

    Olga Zugan і тих, хто йому це дав.
  • ЧитачЧитачів

    Хтів розширити бізнес але тут і своїх хватає. От і здали..
  • Сочинська Людмила

    ПІД НАГАЙКУ ІНА ОКОПИ ЩОБ РИВ ДО ПЕРЕМОГИ!!!А ПОТІМ ЙОГО ТАМ ЗАРИТИ ЩОБ НЕ РОЗНОСИВ МИРЗОТИ ТАКОЇ ЯК ВІН!

    ЧитачЧитачів reply Сочинська Людмила

    Він тобі що, в ложку вср@вся? Тебе ж ніхто не заставляє вживати це. На кожен товар є свій покупець.

keyboard_arrow_up