У Хмельницькому затримали 29-річного наркоторговця (ФОТО)

У Хмельницькому затримали 29-річного наркоторговця (ФОТО)
Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Чоловік замовляв наркотики через інтернет, а отримувала посилки його знайома. 

  • Під час обшуків в нього знайшли готові закладки та кілька пакетів з синтетичним наркотиком.

Днями в обласному центрі поліцейські затримали хмельничанина за торгівлю наркотиками. 29-річний чоловік замовляв психотропи оптом в мережі інтернет. Пакунки надходили на одне з відділень Нової пошти.

А для конспірації просив забирати посилки свою знайому - студентку-іноземку. Він не повідомляв їй про вміст посилок, тож вона й уявлення не мала, що отримує, повідомляють у поліції

Чоловіка викрили. Під час обшуку в його помешканні знайшли декілька пакетів з синтетичними наркотиками, 25 готових до розповсюдження закладок, а також пакувальний матеріал, електронні ваги, мобільні телефони, через які він здійснював торгівлю. Все це правоохоронці вилучили. 

Відео дня

Експертиза показала, що в хмельничанина був особливо небезпечний синтетичний наркотик PVP.

Довідка:
PVP — це синтетичний наркотик. Він належить до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено. Відомий також під назвами «ванільне небо», «швидкість», «флакка», «солі», «альфа». З’явився орієнтовно у 2011 році. 
Він має специфічну молекулярну структуру, що дозволяє речовині миттєво проникати в клітини. Спостерігається короткочасна й сильна інтоксикація, а також стійка фізична й психічна залежність уже за 2 прийоми. 
У тих, хто вживав PVP спостерігається різке погіршення стану здоров'я й неухильна емоційно-особистісна деградація. Після безперервного тижневого вживання зменшуються інтелектуальні здатності, людина вже не може швидко й правильно вирішувати різного роду завдання.
Після безперервного двомісячного прийому спостерігаються перепади примітивних емоцій (агресія, страх, сміх), а також порушення мови. При вживанні наркотику організм швидко виснажується, порушується робота всіх систем і внутрішніх органів. Згідно статистики, більшу частину наркозалежних чекає летальний кінець у перший рік застосування. 

Наркоторговця затримали. Наразі правоохоронці вирішують питання про оголошення затриманому підозри infoта обрання йому запобіжного заходу.

За розповсюдження наркотиків чоловікові може загрожувати до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна. Поки ж слідчі дії тривають.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Антон Гундаренко

    А в рот жогана
  • Юрій Гудок

    Їх зараз повно як і не легальних сигарет.

keyboard_arrow_up