На кладовищі у Волочиську затримали 24-річного наркоторгівця (ФОТО)

На кладовищі у Волочиську затримали 24-річного наркоторгівця (ФОТО)
Фото - ГУ НП у Хмельницькій області

Хлопця можуть посадити на 10 років

Днями поліцейські Волочиська патрулювали неподалік місцевого кладовища. Вони помітили підозрілого молодика. В ході перевірки з’ясувалось, що він має при собі наркотики. Про це повідомляють у поліції

Правоохоронці зазначають, що порушнику 24 роки і він мешканець Волочиська.

Відео дня

У нього вилучили мініпакунки та зіп-пакети з кристалічною речовиною, а також мобільний, в якому зафіксовані факти торгівлі наркотиками.

Експертиза показала, що це наркотична речовина PVP. 

Довідка:
PVP — це синтетичний наркотик. Він належить до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено. Відомий також під назвами «ванільне небо», «швидкість», «флакка», «солі», «альфа». З’явився орієнтовно у 2011 році. 
Він має специфічну молекулярну структуру, що дозволяє речовині миттєво проникати в клітини. Спостерігається короткочасна й сильна інтоксикація, а також стійка фізична й психічна залежність уже за 2 прийоми. 
У тих, хто вживав PVP спостерігається різке погіршення стану здоров'я й неухильна емоційно-особистісна деградація. Після безперервного тижневого вживання зменшуються інтелектуальні здатності, людина вже не може швидко й правильно вирішувати різного роду завдання.
Після безперервного двомісячного прийому спостерігаються перепади примітивних емоцій (агресія, страх, сміх), а також порушення мови. При вживанні наркотику організм швидко виснажується, порушується робота всіх систем і внутрішніх органів. Згідно статистики, більшу частину наркозалежних чекає летальний кінець у перший рік застосування. 

Наркоторгівця затримали та посадили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення затриманому підозри. Чоловіка звинувачують у незаконній купівлі, зберіганні та продажі наркотичних засобів. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Миша Гринишын

    Розмовляти а не тюрма

    Миша Гринишын reply Миша Гринишын

    Розтріляти
  • Lilia Molotai

    торгівців треба карати якнайжорсткіше, саме вони несуть смерть молоді та підліткам!

keyboard_arrow_up