У Хмельницькому жорстоко вбили безхатька

У Хмельницькому жорстоко вбили безхатька
Фото ілюстративне
  • Підозрюваного у вбивстві поліцейські взяли під варту.

  • Чоловікові загрожує 15 років в’язниці або довічне.

Тіло 51-літнього безхатька з численними тілесними ушкодженнями в області голови 25 серпня біля мийки, що на вул. Прибузька в Хмельницькому, виявила місцева мешканка. Жінка одразу ж викликала швидку та поліцію.

Працівники Хмельницького РУП оперативно встановили особу загиблого, переглянули відео з довколишніх камер спостереження, опитали усіх можливих свідків події, і вже 26 серпня - затримали підозрюваного у скоєнні злочину.

Ним виявився 38-річний місцевий житель, теж без постійного місця проживання. Чоловік раніше вже відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, зазначають у Хмельницькому районному управлінні поліції.

Відео дня

За словами затриманого, вони з потерпілим випивали. Конфлікт виник через гроші, які не змогли поділити. Довго не думаючи, підозрюваний схопив дерев’яну палицю та завдав нею близько десятка ударів своєму опоненту. Після скоєного з місця події втік, залишивши потерпілого напризволяще.

Наразі слідчі вже оголосили зловмиснику підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ Санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

На період розслідування суд взяв підозрюваного під варту.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up