У Кам’янці дівчина організувала наркобізнес. Місячний оборот - 200 тисяч гривень

У Кам’янці дівчина організувала наркобізнес. Місячний оборот - 200 тисяч гривень
  • Молода кам’янчанка разом із подругою та ще одним хлопцем продавали амфетаміни та марихуану.
  • За  рік дівчина навіть встигла сформували власну сітку наркозалежних, які були постійними  клієнтами.
  • Наразі трійцю затримали. Розслідування по даній справі триває.

До складу групи входило дві дівчини та один чоловік. Усі вони — мешканці Кам‘янця-Подільського 1994-1995 років народження. Організатором злочинної групи виступила одна з дівчат. Наркотичні речовини для розповсюдження замовляли в інтернеті. Щомісячно вони, в середньому, продавали 400-500 грамів амфетаміну, маючи грошовий оборот за цінами чорного ринку до 200 тисяч гривень.

Злочинну діяльність цієї трійці оперативники і слідчі документували майже півтора місяці. За цей час працівники поліції провели 13 оперативних закупок наркотичної речовини у підозрюваних на загальну суму 38 000 гривень.

Як з‘ясували правоохоронці, трійця займалася торгівлею наркотиками ще з 2017 року. Потенційних клієнтів організаторка шукала серед своїх знайомих та друзів, продаючи їм амфетамін за ціною 500 гривень за 1 грам або 300 гривень за так званий «чек» — дозу вагою 0,3 грама.

Відео дня

“В ході проведення семи санкціонованих обшуків у фігурантів справи працівники поліції виявили та вилучили наркотичних засобів та психотропних речовин загальною масою близько 1 кілограма (амфетамін та марихуана), а також 6661 гривню, 2496 доларів США, 360 євро, пристрої для паління, електронні ваги, оргтехніку, мобільні телефони, банківські карти та блокноти із записами замовлень”, - повідомляють у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 статті 307 КК України — Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилка з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних, психотропних речовин чи їх аналогів. Санкція зазначеної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п‘яти до десяти років з конфіскацією майна.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • вадим

    давить как клопов
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up