У Лісових Гринівцях затримали 25-річного наркоторговця

У Лісових Гринівцях затримали 25-річного наркоторговця
Фото ГУ НП у Хмельницькій області

Молодику загрожує до 10 років ув’язнення. 

Днями на території Лісовогринівецької громади копи затримали 25-річного чоловіка. У поліції повідомляють, що він розповсюджував особливо небезпечні синтетичні наркотики методом закладок. 

У вівторок, 14 березня, близько 17:45 години патрульні на одному із дачних масивів помітили підозрілого молодика. Під час перевірки у нього знайшли близько сотні згортків з кристалічною речовиною. Експертиза показала, що це особливо небезпечний синтетичний наркотик PVP (солі).

Довідка:
PVP — це синтетичний наркотик. Він належить до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено. Відомий також під назвами «ванільне небо», «швидкість», «флакка», «солі», «альфа». З’явився орієнтовно у 2011 році. 
Він має специфічну молекулярну структуру, що дозволяє речовині миттєво проникати в клітини. Спостерігається короткочасна й сильна інтоксикація, а також стійка фізична й психічна залежність уже за 2 прийоми. 
У тих, хто вживав PVP спостерігається різке погіршення стану здоров'я й неухильна емоційно-особистісна деградація. Після безперервного тижневого вживання зменшуються інтелектуальні здатності, людина вже не може швидко й правильно вирішувати різного роду завдання.
Після безперервного двомісячного прийому спостерігаються перепади примітивних емоцій (агресія, страх, сміх), а також порушення мови. При вживанні наркотику організм швидко виснажується, порушується робота всіх систем і внутрішніх органів. Згідно статистики, більшу частину наркозалежних чекає летальний кінець у перший рік застосування. 

Наркоділка затримали, а слідчі оголосили йому підозру. info За наркоторгівлю зловмиснику може загрожувати до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Відео дня

Читайте також: На Геологів затримали 28-річного наркоторговця

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Тоня Онисько

    Таких до фіна .тільки їх покривають.
  • Светлана Данильчук.

    Паскуда
  • Иван Соколов

    Треба виходити га верхи.там і гроші добрі.
  • Мельник Наталя

    Нехай сам з'їсть ту гидоту і на фронт.А то знайшов легку наживу на чужій біді.

    ЧитачЧитачів reply Мельник Наталя

    Який фронт? На фронті ГЕРОЇ! Ми ж не орки - зеків і нариків не призиваємо.

    Підлікуй мізки і не позор ЗСУ та й сама не позорься своїми дописами.

keyboard_arrow_up