У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області

У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
  • Чоловіка затримали біля залізничного вокзалу.
  • Він намагався виїхати на Одещину.

У ГУНП в Хмельницькій області повідомили про вчинення майнових злочинів жителем Шепетівки. 37-річний чоловік у грудні минулого року обікрав свого знайомого. Тоді потерпілий звернувся до поліції.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Виявилося, що він вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Його вдалося затримати, коли той прямував з валізами на залізничний вокзал. Чоловік хотів виїхати на Одещину. 

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури вже завершили розслідування за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального Кодексу України. Обвинувальний акт скерували до суду. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відео дня

Нагадаємо: 34-річного мешканця Хмельницького підозрюють у вимаганні неіснуючого «карткового боргу». За даними слідства, жертвою став місцевий мешканець. 

Підозрюваний протягом тривалого часу (конкретно у повідомленні правоохоронців не сказано) телефонував потерпілому, переслідував його, погрожував розправою та застосовував фізичне насильство. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Антон Маркевич

    Яке село

keyboard_arrow_up