У Старокостянтинові жінка вкрала з “Нової пошти” секс-іграшку та айфон

У Старокостянтинові жінка вкрала з “Нової пошти” секс-іграшку та айфон
Фото ілюстративне

Вагітна жінка викрала дві посилки — в одній знаходився страпон вартістю 790 гривень, в інший — гаджет за майже 52 тисячі.

Днями у Старокостянтинові судили багатодітну матір за крадіжки під час воєнного стану. Жінка замовила собі дві посилки, але коли товар прийшов на поштове відділення, вона непомітно викрала замовлення і втекла. Розповідаємо подробиці. 

У вироку йдеться, що обвинувачена — матір трьох малих дітей. Нині вона не працює, бо знаходиться в декреті. Одружена. 

Першу крадіжку жінка скоїла ще 29 вересня минулого року, будучи вагітною. Вона замовила в інтернеті страпон фірми «Baile Female Harness» вартістю 790 гривень. Оплатити посилку мала на пошті. Та, скориставшись відсутністю уваги працівників, витягнула з упаковки секс-іграшку і втекла з “Нової пошти”. Відомо, що товар вона використовувала. 

Відео дня

Побачивши, що їй зійшла з рук перша крадіжка, жінка скоїла ще одну. Цього разу вона замовила «iPhone 13 ProMaxGold» з об`ємом внутрішньої пам`яті 256 GB, вартістю 51 981 гривень. Але вже не на своє ім’я, а на вигадане. Дочекавшись, поки працівник “Нової пошти” відволічеться, крадійка витягнула гаджет з упакування та втекла. 

На суді жінка розкаялась в обох злочинах. Представник потерпілого повідомив, що вона оплатила вартість інтимної іграшки, тож він відмовився від позову. А щодо мобільного, то його повернули назад “Новій пошті”. 

Мешканку Старокостянтинова визнали винною в обох злочинах та засудили до 5 років позбавлення волі. Однак, звільнили від відбування покарання та встановили іспитовий термін в 1 рік. Також вона має сплатити державі процесуальні витрати в сумі 755 гривень. 

Нагадаємо, згідно частини 4 статті 185 Кримінального кодексу України за повторну крадіжку під час воєнного стану "світить" ув'язнення строком від 5 до 8 років. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up