У студента з Кам’янця знайшли наркотиків на 4 мільйони гривень

У студента з Кам’янця знайшли наркотиків на 4 мільйони гривень
Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Юнак мав кілька кілограмів наркотиків та психотропів різних видів. 

  • Йому загрожує до 10 років ув’язнення. 

Чергового наркоторговця викрили на Хмельниччині. 21-річний юнак у Кам’янці-Подільському торгував небезпечними речовинами. Про це повідомили в поліції. 

За інформацією правоохоронців юнак «працював» з наркотиками у великих масштабах. У нього вилучили психотропів на суму близько 4 мільйони гривень. 

Під час обшуків у оселі студента поліцейські знайшли близько 3-х кілограмів психотропної речовини «Альфа-PVP», майже кілограм канабісу, 5 пакетів смоли канабісу, психотропи «2С-В» та «ЛСД», 15 згортків з таблетками «Субітексу», а також техніку, яку він використовував для свого “бізнесу”. Юнак продавав наркотики через телеграм-канал методом «закладок».

Відео дня

Загальна вартість вилучених речовин за цінами «чорного ринку» складає близько 4 мільйонів гривень. Усі психотропи слідчі направили на експертизу.

Наркоторговця затримали. Правоохронці вже оголосили затриманому підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Нині він знаходиться під вартою. Розслідування триває.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Kamilla Zenkevich

    bariga aaha
  • Остап

    Колись студенти вночі вагони розвантажували та на будівництві підробляли, тепер ось так. Які часи такі й реалії.

    Читач44 reply Остап

    да студенты нынче не те

keyboard_arrow_up