У Судилкові чоловік намагався пограбувати відділення “Нової пошти”

У Судилкові чоловік намагався пограбувати відділення “Нової пошти”
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Він прийшов до відділення із пістолетом та вимагав віддати з каси усі гроші. 

  • Але отримав опір і втік. 

У Шепетівському районі розбійник скоїв напад на поштове відділення. Це трапилось в селі Судилків 20 грудня. В поліції розповіли, що близько 13:10 години в приміщення поштового відділення зайшов чоловік. Він був у медичній масці.

Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, зловмисник почав вимагати від працівниці пошти віддати йому з каси всі гроші. Проте, він отримав активний опір. Нападник втік з пошти. А працівниця викликала поліцію.

На пошук зловмисника орієнтували увесь особовий склад Шепетівського райуправління. Поліцейські розшукали і затримали розбійника. Вони з’ясували, що це — 25-річний шепетівчанин. Раніше його вже судили. 

Відео дня

Нападник розповів, що ретельно готувався до злочину та розраховував збагатитися на чималу суму. Каже, напав на пошту, бо таким чином намагався вирішити свої фінансові проблеми.

Чоловіка затримали та посадили під варту. Слідчі оголосили йому підозру за ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 8 до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Якийсь дурачок. Кінець року, всі пенсії повиплачували, перекази попереводили, рахунки вже закриті. Що він там планував взяти - 20 грн., які хтось за газету заплатив.

keyboard_arrow_up