У Волочиську затримали торговця небезпечними синтетичними наркотиками

У Волочиську затримали торговця небезпечними синтетичними наркотиками
Фото ілюстративне
  • Чоловік раніше вже притягувався до відповідальності за наркозлочини. 

  • За це йому світить до 10 років в’язниці. 

На Хмельниччині зросла кількість наркозлочинів. Дедалі частіше поліцейські повідомляють про затримання наркоторговців. Днями у Волочиську відбувся ще один подібний випадок. Деталі розповіли в поліції

Правоохоронці спіймали 42-річного місцевого мешканця на торгівлі наркотиками. Вони зафіксували декілька фактів продажу синтетичних наркотиків PVP. 

Довідка:
PVP — це синтетичний наркотик. Він належить до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено. Відомий також під назвами «ванільне небо», «швидкість», «флакка», «солі», «альфа». З’явився орієнтовно у 2011 році. 
Він має специфічну молекулярну структуру, що дозволяє речовині миттєво проникати в клітини. Спостерігається короткочасна й сильна інтоксикація, а також стійка фізична й психічна залежність уже за 2 прийоми. 
У тих, хто вживав PVP спостерігається різке погіршення стану здоров'я й неухильна емоційно-особистісна деградація. Після безперервного тижневого вживання зменшуються інтелектуальні здатності, людина вже не може швидко й правильно вирішувати різного роду завдання.
Після безперервного двомісячного прийому спостерігаються перепади примітивних емоцій (агресія, страх, сміх), а також порушення мови. При вживанні наркотику організм швидко виснажується, порушується робота всіх систем і внутрішніх органів. Згідно статистики, більшу частину наркозалежних чекає летальний кінець у перший рік застосування. 

Відомо, що таке було не вперше. Раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

Відео дня

Тепере за збут наркотиків PVP чоловікові може загрожувати до 10 років ув’язнення. Йому вже оголосили підозру info та на період розслідування взяли під варту.

Фото ГУ НП у Хмельницькій області

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Де Волочиськ і де синтетичні наркотики. Там даже такого слова як наркотик ніколи не чули. Це тільки переселенець з Донбасу.

keyboard_arrow_up