У ярмолинецького підприємця викрали авто і майже 50 тисяч гривень

У ярмолинецького підприємця викрали авто і майже 50 тисяч гривень
У Ярмолинцях на 50-річного місцевого жителя напали троє чоловіків, які виштовхали потерпілого з автомобіля «Toyota Highlander». Злочинці сіли в автівку і поїхали в напрямку Хмельницького. У салоні автомобіля було близько 50 тисяч гривень.

Затримали зловмисників через кілька годин після скоєння злочину у Хмельницькому. Операцію проводили працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області. У нападників вилучили гроші, пістолет «STALKER M906» та 6 набоїв до нього, одну резинову палицю та 2 дерев’яні бити. Автомобіль вони залишили на трасі неподалік від обласного центру.

Затриманими виявились троє жителів обласного центру. Один із них, 40-річний чоловік, раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайства та підробку документів. Інші двоє — зовсім молоді хлопці 20-ти та 25-ти років. Наразі усі вони перебувають під вартою.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Призначено ряд експертиз. Слідство тільки розпочато. Перевіряється причетність цієї трійці до ряду інших злочинів.

Відео дня
> Працівники міліції звертаються до усіх громадян, які стали жертвами подібних злочинів, але з різних причин не зверталися до ОВС із заявами: будь-яка надана вами інформація допоможе об’єктивному і всебічному розслідуванню. Телефонуйте за номерами 102 та (0382) 69-25-54.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком 17:53 Мешканка Хмельниччини втратила всі заощадження, купуючи мотоцикл 17:09 На Хмельниччині попрощалися з майстром спорту Олександром Пєлєшенком, який поліг на фронті 16:19 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології 13:50 Суд оштрафував чоловіка з Хмельниччини за торгівлю квітами на вулиці 13:45 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 13:02 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 12:12 На Хмельниччині спостерігали рідкісне північне сяйво (ФОТО) 11:22 У Шепетівці палав мікроавтобус 10:36 У Хмельницькому районі спіймали чоловіка, який рибалив забороненим знаряддям 09:55 Загинув від удару дрона: сім’ї прикордонника з Хмельниччини вручили відзнаку 09:06 Порушення на 28 мільйонів під час закупівель виявили прокурори на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up