В Славуті літня жінка палицею побила вагітну сусідку: її оштрафували

В Славуті літня жінка палицею побила вагітну сусідку: її оштрафували
Фото демонстративне.
  • За побиття сусідки вона заплатить 850 гривень. 

  • Пенсіонерці не подобались звуки ремонту та кроків дитини з квартири над нею.

В Славуті жінці побила палицею свою вагітну сусідку, бо їй не подобались звуки ремонту та кроків дитини з квартири над нею. Після цього в потерпілої була загроза викидня. За бійку пенсіонерку оштрафували на 850 гривень. Про це стало відомо з вироку Славутського районного суду.

За даними суду, обвинувачена та потерпіла були в неприязних стосунках ще з 2021 року, коли сім'я з дитиною оселилися в квартирі над житлом літньої жінки. Пенсіонерка приходила з претензіями до сусідки, що дитина дуже голосно бігає по квартирі та порушує її спокій. Та у відповідь пропонувала літній жінці поселитися у приватному секторі.

З того часу пенсіонерка стала погрожувати їй фізичною розправою, обзивала нецензурними та образливими словами, безпідставно викликала поліцію, палицею била вхідні двері у квартиру, ночами стукала в стелю. 

Відео дня

17 січня 2024 р вранці сусідка вела сина-першокласника в школу, спускалася з п`ятого поверху на четвертий і побачила літню сусідку. Та стояла на сходах з палицею. Дитина встигла спуститися по сходах нижче, а обвинувачена почала бити потерпілу палицею по спині. 

Оскільки потерпіла перебуває в стані вагітності, то вона присіла і рукою закрила живіт, а іншу руку, в якій тримала шкільний рюкзак підняла поверх голови і рюкзаком намагалася закрити голову. Через те, що потерпіла була одягнута у зимовий верхній одяг та шапку, то вона отримала ушкодження лише від двох ударів.

В цей час вийшли сусіди з інших квартир і завели хлопчика в школу. Вагітна викликала поліцейських і швидку. 

За інформацією медиків, на початку січня потерпілу оперували через проблеми зі здоров’ям. Після інциденту з сусідкою у жінки була загроза викидня.

Після цієї події, за словами потерпілої, її малолітній син боїться проживати в одному будинку з сусідкою, декілька днів він жив у бабусі в селі, а потім ходив у школу в супроводі поліцейських. Тому сім’я вимушена була змінити місце проживання і продати квартиру в цьому будинку.

Пенсіонерка в суді визнала конфлікт, але сказала, що ударів не наносила. Натомість побиття вагітної підтвердили інші сусіди: вони чули звуки ударів, бачили сліди на шкірі потерпілої.

Суд визнав винною жінку за ч. 1 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження). Їй призначили покарання у виді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач62

    В психушку цю бабцю неадекватну.

keyboard_arrow_up