Вбивство студента на Кам’янеччині: у поліції повідомили перші деталі

Вбивство студента на Кам’янеччині: у поліції повідомили перші деталі
  • Закривавлене тіло 21-річного хлопця виявили напередодні у передмісті Кам'янця-Подільського.
  • Наразі поліція затримала підозрюваного у такій жорстокій розправі. Чому хлопця позбавили життя, читайте далі.

 

Вранці 25 лютого у селі Кам’янка Кам’янець-Подільського району на узбіччі дороги перехожі виявили мертвого хлопця. На його шиї були рани від ножа. Згодом виявилося, що це 21-річний уродженець Новоушицького району, студент одного із вищих навчальних закладів Кам’янця-Подільського.

Вже ввечері того ж дня правоохоронцям вдалося затримати ймовірного убивцю. Підозрюваним виявився 35-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, він познайомився з потерпілим та його другом у місті, де напередодні вони разом відпочивали. Чоловік представився юнакам чужим ім’ям і приєднався до їхньої компанії. Згодом один зі студентів пішов у гуртожиток, а інший залишився з новим знайомим. 

  • "Блукаючи містом, чоловіки зайшли аж у приміську Кам’янку, де між ними виник конфлікт. У ході суперечки зловмисник вихопив ножа і вдарив ним потерпілого у шию, від чого той помер на місці. Після цього підозрюваний заволодів телефоном жертви і зник з місця події", - повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Справу наразі розслідують за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) ККУ. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають, зокрема, вирішується питання про додаткову кваліфікацію злочину, адже затриманий заволодів майном потерпілого. Найближчим часом зловмиснику буде оголошено про підозру та обрано запобіжний захід.

Відео дня

Читайте також:

Наслідки сімейної сварки: на Хмельниччині чоловік до смерті побив дружину

Бив та показував порно. На Хмельниччині чоловіка підозрюють у розбещенні 9-річної дівчинки

На Хмельниччині затримали чоловіка, який вимагав 300 тисяч доларів у підприємця (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергей

    Довели страну до уровня габона, вот теперь трупы и находите в каждой подворотне!
  • Мастер Недолив

    "Відпочивали."
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up