Вбивство за борг. 25-річного хмельничанина засудили за спробу застрелити іноземця

Вбивство за борг. 25-річного хмельничанина засудили за спробу застрелити іноземця
  • Двоє чоловіків, харків’янин і хмельничанин, мали борги перед іноземцем.
  • Щоб не повертати гроші, вони домовилися його вбити.
  • Наразі обох засудили до 11 і 12 років позбавлення волі. 

31-річний іноземець, уродженець Саудівської Аравії, займається підприємницькою діяльністю у Харкові вже не перший рік. У нього взяли гроші в борг харків’янин і хмельничанин. Останній був винен 2 тисячі доларів. Як повідомляють у поліції, кошти він позичав на придбання автомобіля. Харків’янин, своєю чергою, мав борг за проживання у хостелі, який належить підприємцю. Щоб не повертати гроші, обидва чоловіки вирішили вбити іноземця.

Все сталося 30 березня, минулого року. Зловмисники під приводом того, що на Хмельниччині потрібно забрати автомобіль, який належить потерпілому, попросили завезти їх туди. Неподалік Ізяслава вони зупинилися і один із чоловіків вистрілив іноземцю в скроню. За даними поліції, куля не завдала йому серйозних поранень. 

  • <

    Відео дня
    /li>

В результаті, харків’янина і хмельничанина затримали. За місцем проживання одного із них поліцейські вилучили пістолет, з якого стріляли в іноземця.

Нещодавно Ізяславський районний суд визначив покарання чоловікам у вигляді 11 та 12 років позбавлення волі. Їх визнали винними за статтею “Замах на умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб” ККУ. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up